Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz: „Eşti frustrată, vai de capul tău”

Bianca Drăguşanu a făcut un atac dur la o vedetă din showbiz. Recent, internauţii au rămas fără cuvinte când au deschis story-urile vedetei şi au văzut că blondina vorbeşte foarte urât la adresa unei colege de breaslă. Ulterior, vedeta a şters mesajul.

04 nov. 2021, 23:52
Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz: „Eşti frustrată, vai de capul tău”
Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz

Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz. Vedeta era foarte nervoasă şi a avut o atitudine tranșantă la adresa unei colege de breaslă, din lumea mondenă. Însă, nu a vrut să dezvăluie și indetitatea vedetei căreia i-a adresat cuvinte dure.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu răsfățată de Gabi Bădălău cu un cadou de zeci de mii de euro. Cum i-a arătat iubitul că o prețuiește

Bianca Drăguşanu, atac dur la o vedetă din showbiz

Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbiz-ul ăsta. Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde. Ești frustrată ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet”,  a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

La scurt timp, însă, la recomandarea surorii sale, Bianca Drăgușanu a ales să șteargă mesajul din mediul online, căci nu vrea să le dea importanță oamenilor cu care simte că nu rezonează.

Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră. Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a mai spus blondina pe rețelele de socializare.

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu

În urmă cu zece ani, iubita lui Felix Baumgartner îşi exprima părerea despre blondină şi spunea că este o ”fată de plastic”, pentru că începuse să treacă printr-o serie de transformări estetice. Recent, aceste acidităţi i-au fost amintite Biancăi.

Bianca Drăguşanu nu a vrut să îi pronunţe numele, însă a precizat că, de câţiva ani, „a început să devină și ea tot de plastic”.

Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant.

În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții.

Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus fosta soţie a lui Victor Slav.