Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”

Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean. După ce fosta soţie a lui Alex Bodi a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi spart pagina de Instagram, din nou, Bianca a luat foc. Diva precizează că aceasta va trebui să-i plătească daune pentru că a denigrat-o în mod public.

27 dec. 2021, 22:19
Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean: „Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată”
Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean

Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean. Fosta prezentatoare nu se oprește şi continuă seria cuvintelor dure la celei pe care o considera prietenă când avea o relaţie cu Alex Bodi.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a dezvăluit ce îşi doresc ea şi fiica ei de sărbători

Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean

Blondina a mărturisit că nu vrea să mai fie asociată cu aceasta, dat fiind faptul că nu înțelege cum a ajuns Iulia Sălăgean o persoană publică.

Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește.

Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului.

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziunea.

Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Cum arată Bianca Drăgușanu după intervenția estetică la ochi

Bianca Drăgușanu și-a făcut azi mult dorita intervenție estetică pentru a avea ochi de „vulpiță”, iar vedeta și-a etalat cu mândrie chipul prospăt modificat de medic.

Vedeta a apelat la cea mai nouă metodă de lifting al ochilor, o intervenție în care sunt folosite niște fire speciale care ridică pielea feței, iar perioadă de recuperare este minimă. Liftingul cu fire este unul nechirurgical, iar efectele durează aproximativ un an sau chiar mai mult, în funcție de persoană.

Bianca a postat foarte mândră rezultatele intervenției, chiar în momentul în care a ieșit din cabinetul medicului. În imagini se poate vedea cum diva încă are pansamente în colțul exterior al ochilor, acolo unde a fost efectuată procedura.

Vedeta a postat câteva ore mai târziu, câteva clipuri cu rezultatul final al intervenției, iar Bianca este extrem mulțumită. (Vezi AICI imaginea)