Dan Negru, lecție de viață după interviul cu Florin Piersic: „Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă”

Dan Negru a mărturisit că interviul cu Florin Piersic din seara de Ajun s-a desfășurat în lipsa oricărei remunerații financiare de partea ambelor vedete.

26 dec. 2021, 16:24
Dan Negru, lecție de viață după interviul cu Florin Piersic: „Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă”

Dan Negru a făcut dezvăluiri emoționante despre interviul cu Florin Piersic, difuzat în sera de Ajun.

Realizatorul a spus că nici el și nici marele actor nu au primit bani pentru ediția respectivă și că întâlnirea dintre cei doi a avut loc datorită aprecierii și respectului pe care și-l poartă unul altuia.

Dan Negru, mesaj plin de magie din Betleem, în ziua de Crăciun. Cuvintele care au impresionat tot internetul!
„Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi…

Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile , inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute FARĂ CĂȘTIGURI materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi. Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri! Televiziunile au primit aceste productii GRATUIT și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze.

Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, DA ! Florin , mulțumesc pentru idei. Cristina M. Nicoleta T. Cristi O. mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P. mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar ????

Dan Negru spulberă Antena 1 după ce a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă. „Eşti lider când eşti original”

Să fie asta „lecția Piersic”! Banii pot cumpara un ceas. Dar nu și timpul … Banii pot cumpara un câine dar nu-l pot face să dea din coadă… Mulțumesc”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de socializare.