Bianca Drăguşanu dă detalii şocante despre violenţele la care a fost supusă de Alex Bodi: „Am trecut pe lângă moarte de câteva ori. M-a bătut timp de patru ore”

Bianca Drăguşanu (38 de ani) a povestit cu lux de amănunte calvarul la care a fost supusă timp de doi ani şi jumătate de către fostul ei soţ Alex Bodi.

13 feb. 2021, 16:30
Bianca Drăguşanu dă detalii şocante despre violenţele la care a fost supusă de Alex Bodi: „Am trecut pe lângă moarte de câteva ori. M-a bătut timp de patru ore”

Bianca Drăguşanu spune că ar dori să solicite în perioada următoare şi un ordin de restricţie împotriva lui Alex Bodi, după ce a anunţat că există un dosar penal depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2 pe numele fostului său soţ pentru violenţe şi agresiuni repetate.

“El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copiii. Numai el e normal.

Asta cu care e acum o să fie a patra nebună. Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine. Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi. Nu există nici un motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința.

După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML. Este un om periculos, mi-e frică de el”, a declarat Bianca Drăgușanu, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, scrie Click.

Bianca Drăguşanu a dat amănunte șocante despre bătăile repetate pe care le-a încasat de la Alex Bodi

“Eu m-am dus la IML chiar în momentul în care am scăpat de la el de acasă. M-a lovit de față cu menajera! La o zi sau două zile după bătaie de Haloween, m-a văzut și copilul meu. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit și de față cu finii mei. În ultimul context, în care m-a bătut timp de patru ore, eu i-am găsit dovezi în telefon că a fost cu aia (n.r. Daria Radionova), că începuse ea să posteze.

Atunci i-am dat și eu o palmă. Era în casa mea, în familia mea, în patul meu și mă mințea în față. Atunci eu am început și i-am dat o palmă. S-a pornit Jihadul atunci”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Dan Capatos confirmă spusele Biancăi: „Fii-miu a venit țipând: tati, vino repede că o omoară pe Bianca!”

La unul dintre episoadele de violență a fost de față chiar moderatorul Dan Capatos, prieten bun cu Bianca, împreună cu fiul său. “Am trecut pe lângă moarte de câteva ori. Nu ai idee cum e să te lupți cu un babat de 1.90 care e cât un taur. Eu, din adrelina aia, mă ridicam și mă punea iar jos. Făcea asta public. Pe fosta lui soție, Iulia, a lovit-o de față cu copiii. A rupt mobila și de față cu tine, Capatos!”, a mai dezvăluit blondina. Dan Capatos a confirmat că a fost martor la una din violențele marca Alex Bodi. “Fii-miu a venit țipând: tati, vino repede că o omoară pe Bianca!”, a declarat Dan Capatos.

Citeşte şi: CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. „Îmi pare rău că se alătură unor personaje precum senatoarea Cascada Urlătoarea”