Bianca Drăguşanu declară război GUVERNULUI ROMÂNIEI. „O mare abureală. Pretext să-ţi mai fure nişte bani!”

Bianca Drăgușanu este extrem de revoltată din cauza deciziilor luate de Guvern. Vedeta consideră că declarațiile pe proprie răspundere sunt "o aberație".

17 mai 2020, 11:06
Bianca Drăguşanu declară război GUVERNULUI ROMÂNIEI. „O mare abureală. Pretext să-ţi mai fure nişte bani!”

Bianca Drăgușanu este extrem de revoltată pe deciziile luate de autorități în contextul crizei provocate de noul coronavirus. Măsurile impuse de autorități, pentru prevenirea și combaterea epidemiei de coronavirus, au nemulțumit-o teribil pe fosta prezentatoare TV.

„Noi mereu am fost relaxați. E o mare aberație cu acele declarații. Parcă au rezolvat ceva! E o mare abureală. Au pretext să-ți mai fure niște bani cu amenzile lor penibile”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Raed Arafat, ANUNŢ ÎNFIORĂTOR pentru ROMÂNI. „Vor fi două boli mortale, trebuie o campanie amplă de vaccinare!”

„Eu nu mă plictisesc niciodată. Mi-am făcut declarație, am și pe telefon, dar și aici în mașină. Părerea mea e că e stupid să declari, ce să declari? Că m-am dus până la magazin să îmi cumpăr morcovi și pătrunjel? Mâine, poimâine o să mă vedeți în rochie de seară la cumpărături de pătrunjel”, spunea Bianca Drăguşanu în urmă cu câteva săptămâni.

Imagini incredibile în Capitală! Zeci de oameni au petrecut la terase în Herăstrău fără să respecte măsurile de protecţie VIDEO

Bianca Drăguşanu, contract de confidențialitate cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar, în 10 martie 2020. Ulterior, cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare. Singura condiție pe care a impus-o vedeta pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.