Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău: ”Eu nu am spart nicio casă”

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău duce spre căsătorie, după cum a declarat chiar fosta soție a afaceristului. Bianca susține că nu este responsabilă pentru despărțirea celor doi.

16 ian. 2021, 15:05
Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău: ”Eu nu am spart nicio casă”

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău. Afaceristul a recunoscut că fosta soție i-a trimis mai multe mesaje Biancăi Drăgușanu, iar aceasta a confirmat cele spuse reporterilor de la Xtra Night Show. Blondina a precizat că nu este responsabilă pentru despărțirea dintre Gabi și Claudia Pătrășcanu, conform SPYNEWS.

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Marius Elisei pe Oana Roman. Fostul soț a șters toate fotografiile cu fiica lui Petre Roman

Mai mult decât atât, blondina a precizat că o consideră pe Claudia Pătrășcanu o femeie foarte respectuoasă. Bianca Drăgușanu nu a afirmat, nici infirmat relația pe care o are cu afaceristul. Fosta iubită a lui Alex Bodi a menționat că va vorbi la momentul potrivit, pentru ca este o femeie asumată, potrivit relatării reporterilor.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a specificat că ”nu a spart casa nimănui” deoarece l-a cunoscut pe Gabi Bădălău după ce acesta s-a separat de soția sa. Afaceristul a povestit la Xtra Night Show că Bianca a primit o grămadă de mesaje de la Claudia, în timp ce ei doi petreceau o vacanță în Maldive. Potrivit acestuia, intervențiile brunetei nu au fost deloc binevenite.

”I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus acesta.

Bianca Drăgușanu

Întors din vacanță, Gabi Bădălău s-a îndreptat spre Constanța, la casa Claudiei Pătrăşcanu, de unde trebuia să-şi ia copiii, pe care nu-i văzuse de două săptămâni, conform termenului dat de instanţă. Claudia Pătrăşcanu, cu care este în divorţ, nu i-a dat însă copiii.

“Azi aşteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influenţaţi. Copiii când vin la mine îmi zic.! De şase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susţin financiar şi pe ea , şi pe copii. Nu le lipseşte nimic copiilor şi nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos.