Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită”

Bianca Drăguşanu a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Gabi Bădălău, după ce au petrecut câteva zile în Dubai, apoi au mers şi în Maldive. Deşi fiul politicianului nu a confirmat povestea de dragoste, mai multe detalii i-au dat de gol pe cei doi.

19 ian. 2021, 09:32
Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită”

Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Gabi Bădălău. După imaginile apărute cu cei doi într-un mall din Dubai, fosta prezentatoare de la Kanal D a apărut în Capitală cu maşina soţului Claudiei Pătrăşcanu, dar şi cu ceasul Rolex, pe care l-ar fi primit cadou de la acesta.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, prima reacţie despre căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostul soț 

Bianca Drăguşanu a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Gabi Bădălău

Fosta iubită a lui Alex Bodi a mers la sală cu BMW-ul noului partener și și-a ”expus” accesoriile de zeci de mii de euro pe care le-a primit cadou. Întrebată de reporterul Cancan.ro dacă urmează o nouă căsătorie, Bianca a răspuns: „Om trăi și om vedea. Este problema mea dacă mă înţeleg bine sau nu cu Gabi. Răspunsul OK: sunt fericită„.

Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău

Designerul renumit a venit cu un anunţ extrem de spectaculos: vrea să le fie naș la nunta pe care o plănuiesc, după cum au dezvăluit surse din anturajul lor. În plus, îndrăgitul jurat de la “Bravo, ai stil!” și-a spus părerea și despre bărbatul care o face fericită pe fosta prezentatoare de la Kanal D.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în Dubai. Florin Salam a făcut spectacol

Aflat de mai bine de două săptămâni într-o vacanță în Egipt, Cătălin Botezatu nu a rămas în urmă cu noutățile din viața prietenei sale apropiate, Bianca Drăgușanu.

De altfel, acesta a fost contactat de o echipă de jurnaliști în legătură cu relația amoroasă pe care diva o are cu Gabi Bădălău, el nu a refuzat să răspundă acestei provocări. Talentatul designer a mărturisit că și-ar dori să le fie naș în cazul în care nu au deja pe cineva care să îi cunune religios – surse din anturajul cuplului au spus că, de fapt, ar exista deja o pereche de nași.