Bianca Drăguşanu, despre revenirea la „Un show păcătos”. „M-ar tenta….” FOTO

Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu formau cel mai fierbinte cuplu de asistente pe vremea când apăreau împreună la "Un show păcătos". Dan Capatos le-ar vrea înapoi "la pachet". Cum pe brunetă a reuşit să o coopteze în echipă, lucrurile s-au complicat în cazul Biancăi.

14 ian. 2015, 08:52
Bianca Drăguşanu, despre revenirea la „Un show păcătos”. „M-ar tenta….” FOTO

„De şase luni se tot vorbeşte pe holurile Antenei de plecarea Loredanei Chivu şi a colegei sale Ana-Maria Mocanu. Daniela Crudu a primit propunerea să se întoarcă în această vară, când încă mai era cu Nilă (n.r. fotbalistul Mihai Costea). După ce el a înşelat-o şi s-au despărţit, ea nu mai avea niciun motiv să refuze. Tot la acea vreme, Dan Capatos i-a spus şi Biancăi, mai în glumă, mai în serios, să se întoarcă. Nu i-a displăcut deloc ideea, însă oricât de mult l-ar iubi pe fostul ei şef, Bianca are acum o afacere de care trebuie să se ocupe. Şi-a deschis atelierul de croitorie şi stă acolo de dimineaţa până seara. Cum emnisiunea este la o oră înaintată, nu ar putea să facă faţă acestui program infernal”, a povestit o sursă din anturajul celor două tinere, scrie click.ro.

Citeşte şi Ana Mocanu şi Loredana Chivu, libere de contract. Ce vor face „păcătoasele”

Invitată recent în platoul „Un show păcătos”, Bianca nu i-a răspuns clar fostului ei şef dacă revine pe scaunul de asistentă. „Mai degrabă m-ar tenta scaunul tău”, i-a spus Bianca lui Capatos lăsând să se înţeleagă că a depăşit etapa de asistentă tv.

Citeşte şi Daniela Crudu, despre sex şi iubitul italian: „De trei ani…”

Pe de altă parte şi Daniela Crudu face lobby intens pentru partenera ei de nebunii. Chiar în prima ediţie a emisiunii, bruneta i-a spus lui Capatos că o vrea pe Bianca lângă ea în platou. „Să o chemăm şi pe Bianca, dar e cam scumpă! Nu ştiu daca vine ea tocmai din Las Vegas!”, a glumit Daniela Crudu, făcând referire la recenta vacanţă a Biancăi peste Ocean.