Ana Mocanu şi Loredana Chivu, libere de contract. Ce vor face „păcătoasele”

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu au început anul 2015 cu schimbări majore, şi asta deoarece cele două sunt libere de contract. După ce anul trecut emisiunea "Un Show Păcătos" a înregistrat o cotă de raiting nu tocmai mulţumitoare, mai marii trustului Intact au hotărât că emisiunea lui Capatos ar avea nevoie de o schimbare.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 10:16
Ana Mocanu şi Loredana Chivu, libere de contract. Ce vor face „păcătoasele”

După un an plin de evenimente, emisiuni şi apariţii incendiare, „asistentele păcătoase” ale lui Dan Capatos, Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu au rămas fără contract chiar de la începutul acestui an.

Din fericire pentru cele două, acest aspect nu le-a împiedicat să îşi continue visele şi să înceapă anul implicate în proiecte şi mai atractive decât cele de până acum.

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu vor fi concediate de la Antena Stars

Dacă, Ana Mocanu a anunţat pe pagina sa de socializare că nu va părăsi trustul Intact, Loredana Chivu a scris pe contul ei de Facebook că momentan nu se va reîntoarce la trustul care a „crescut-o”, ci va încerca să aibă alte proiecte cu alte televiziuni.

„Vă mulţumesc din suflet că m-aţi urmărit o perioadă atât de lungă în emisiunea Un Show Păcătos…datorită voturilor voastre am câştigat castingul şi am avut ocazia să lucrez cu o echipă senzaţională. Am evoluat frumos prin urmare de mâine începând cu ora 9 dimineaţa vom fi din nou împreună pe Antena Stars la Star Matinal de luni până vineri cu noi surprize…Vă pup şi vă iubesc!”, a scris Ana Mocanu pe Facebook.

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu cer sume colosale pentru un dans de Revelion

„De câteva zile primesc sute de mesaje legate de colaborarea mea cu emisiunea UN SHOW PĂCĂTOS…Ei bine am aşteptat să treacă ziua mea de naştere iar astăzi vă răspund tuturor public…Nu mai fac parte din echipa Un show Păcătos! A fost o perioadă foarte frumoasă din viaţa mea! Mulţumesc şi echipei emisiunii cu care am colaborat foarte frumos, sunt nişte oameni minunaţi…În viaţă toate au un început şi un sfârşit! Nu regret nimic! Mai departe vă asigur că o să aveţi parte de multe surprize frumoase din partea mea…Momentan am diverse propuneri şi vă promit că o să mă vedeţi implicată în proiecte frumoase! Vă pupu all”, a scris Loredana Chivu pe reţeaua sa de socializare.

Citeşte şi  Momente GROAZNICE pentru Ana Mocanu şi Loredana Chivu. Ce au păţit la CIRC FOTO