Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre participarea la „Asia Express”. Câţi bani a încasat: „Ştiam că nu fac faţă, mi s-a părut un compromis”

La trei ani de la participarea la emisiunea "Asia Express", Bianca Drăguşanu a dezvăluit de ce a acceptat provocarea de a trăi cu doar un euro pe zi.

20 sept. 2022, 21:49
Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre participarea la „Asia Express”. Câţi bani a încasat: „Ştiam că nu fac faţă, mi s-a părut un compromis”

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre participarea la „Asia Express”. Vedeta şi sora ei, Oana, au participat în urmă cu trei ani la celebra emisiune Asia Express. La fel ca şi ceilalţi concurenţi, cele două surori au fost nevoite să supravieţuiască cu doar un euro pe zi şi să facă faţă condiţiilor precare.

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre participarea la „Asia Express”: „Ştiam că nu fac faţă”

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, mesaj neaşteptat pentru Dana Budeanu. Ce a putut să spună despre creatoarea de modă VIDEO

La vremea respectivă se zvonea că cei de la Antena 1 ar fi scos bani frumosi din buzunare pentru a o convinge pe Bianca să participe la show. Acum, la trei ani de la participarea la emisiune, Bianca a dezvăluit că, deşi ştia că nu va face faţă condiţiilor grele din concurs, suma exorbitantă cu care a fost plătită a convins-o.

În cele din urmă, vedeta mărturiseşte că regretă alegerea făcută şi consideră că participarea la celebrul reality show i-a compromis imaginea. Mai mult, fosta soţie a lui Victor Slav şi-a promis că nu va mai participa niciodată la astfel de emisiuni oricât de mulţi bani i s-ar oferit.

„Am acceptat să mă duc în tot felul de emisiuni în care am considerat că mă compromit. Știam că nu fac față. Dar, datorită sumelor exorbitante de bani care mi s-au oferit, am zis că pot. Dar nu, eu nu pot să fac orice pentru bani.

De exemplu, una dintre emisiunile la care am participat mi s-a părut că este un compromis total. Din punct de vedere al imaginii, al meu ca și om. Mi s-a părut un compromis și am spus că nu o să mă mai duc niciodată la un reality show.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii online „Zig Zag”, difuzată pe canalul You Tube „theXclusive”.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea pentru paparazzii. De ce umblă în costumul Evei prin casă şi prin grădină

@video.clipuri1 #biancadragusanu #foryou #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1