Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț: ”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus adio în urmă cu aproape zece ani, după ce au făcut o nuntă desprinsă din basme și au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi au format la vremea respectivă unul dintre cuplurile mondene ale momentului și au împreună o fetiță superbă.

07 apr. 2023, 10:36
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț: ”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț. Chiar dacă au trecut nouă ani de la divorț, Bianca Drăgușanu a vorbit recent, despre căsnicia cu Victor Slav.

Citește și Simona Halep a vândut cu 5.000.000 de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Cumpărătoarea este o renumită femeie de afaceri

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț

În ciuda faptului că au plecat pe drumuri separate, în urma divorțului, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune. Chiar dacă de regulă, majoritatea cuplurilor din showbiz ajung la cuțite după divorț, cei doi au rămas prieteni pentru micuța Sofia.

Recent, Bianca Drăgușanu a spus că ea și Victor nu vor ajunge niciodată la cuțite și că toată viața vor avea o legătură specială.

„Sunt în relații foarte bune cu Victor. Suntem prieteni foarte buni. Noi nu ne-am certat niciodată. Avem împreună un copil. Tocmai de aceea, ne dorim ce este mai bun pentru cea mică. Din punctul ăsta de vedere, cred că putem fi un exemplu pentru multe alte cupluri care se războiesc, împart copiii, îi folosesc pe cei mici că pe arme de schimb. Noi doi nu am avut niciodată o astfel de problemă. Suntem doi oameni maturi. Suntem prieteni și așa cred că va fi toată viața”,  a spus Bianca Drăgușanu, potrivit FANATIK.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că dacă ar putea să dea timpul înapoi, nu ar mai face anumite lucruri în grabă.

„Din experiența căsniciei am învățat că niciodată nu este bine să te grăbești. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, probabil n-aș mai face multe lucruri pe care le-am făcut la momentul acela, dar acest lucru este imposibil; și nu trăiesc din trecut. A fost o experiența frumoasă a vieții mele pe care nu o regret ”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a revenit în televiziune

Pe noul post TV din portofoliul Dogan Media Internațional, Kanal D2, Bianca Drăgușanu va prezenta o emisiune. Aceasta va modera emisiunea „Detectorul de minciuni”, unde va avea invitați de seamă. Blondina este entuziasmată de faptul că are șansa să apară din nou pe micul ecran.

„Draga mea, noutatea noutăților este că poți vedea pe TV chiar din 2 aprilie la Kanal D2, și sunt foarte fericită, că ne întâlnim și pe TV. Mama nu prea le are cu online-ul. Sofia da. Dar mama nu prea știe să se uite la emisiunea mea pe online și atunci, abia aștept și eu și ea să ne vedem la televizor. Da, avem invitați pe măsură. Maria Cârneci a fost, care m-a impresionat cu rețetele ei de gătit și cu relația pe care o are cu nora ei. A fost actorul Vasile Calofir, care la fel, am înregistrat emisiunea și a fost un râs cât a stat la noi. Am râs încontinuu și eu și toată echipa din backstage. Fiecare emisiune este de fapt o poveste de viață de la care cu toții avem câte ceva de învățat. Norocoasa numărul 1 sunt eu, Bianca Drăgușanu, pentru că interacționez în mod direct cu ei. Și mă bucur că am avut această onoare, să spun așa, să fac parte din nou din echipa Kanal D”, a povestit blondina.

Citește și Bia Khalifa face dezvăluiri șocante despre relația cu Dani Mocanu: „Încercau să-mi facă rău”