BIANCA DRĂGUŞANU, dezvăluiri incredibile: Ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat, dar scandalurile dintre cei doi continuă.

13 feb. 2014, 08:07
BIANCA DRĂGUŞANU, dezvăluiri incredibile: Ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion

Bianca Drăguşanu susţine că ea a fost prima care a cerut divorţul de Victor Slav. „Nu stiu ce mi-a trecut prin cap sa ma intalnesc cu Cristea. Intalnirile mele cu Adi constau in reprosuri, m-am intalnit de doua ori cu el, odata in parc si a doua oara la finul meu acasa cand nu s-a intamplat nimic. La aproximativ trei saptamani de la nunta, am vazut mesaje intre Victor si Anda si m-au durut foarte tare. Eu nu am mai vorbit cu Adi de la nunta. Eu am adus discutia divortului cand am vazut mesajele lor”, a declarat Bianca la “Wowbiz”.

Bianca Dragusanu a recunoscut, de asemenea, ca i-a dat apa la moara lui Adrian Cristea in perioada in care era cu Victor. Pentru ca, atunci cand problemele in mariajul ei cu Slav au devenit serioase, modelul a inceput sa ii raspunda la mesaje si la telefoane fotbalistului. “L-am alimentat pe Adi! El nu mi-ar fi dat mesaje daca vedea ca nu o sa ii raspund. Vorbeam cu el, ii raspundeam, dar nu atat de des. In noaptea de Revelion m-am certat cu Victor. El a incercat sa ma faca sa ma razgandesc. Mi-a zis sa o luam de la zero, dar eu i-am zis ca vreau sa divortam, a mai precizat Bianca Dragusanu.

Bianca Drăguşanu nu crede că Victor Slav a înşelat-o cu Anda Adam. Recent, în presa autohtonă, au ieşit la iveală mesajele dintre Anda Adam şi Victor Slav. Bianca pare devastată de tot ce se scrie.

Roşcata a fost pusă în faţa faptului împlinit. În momentul în care a văzut mesajele dintre soţul ei şi Anda Adam, Bianca a repetat încontinuu: „Nu pot să cred, eu nu cred”. Se pare că roşcata este foarte afectată, dar tot nu vrea să renunţe la soţul ei. 

BIANCA DRAGUSANU, înşelată cu Anda Adam?

Bianca Drăguşanu are motive tot mai puţine pentru o împăcare cu Victor Slav. Se pare că situaţia nu a stat niciodată roz, în mariajul soţilor Slav! Fie că a fost o căsătorie din ambiţie sau o simplă răzbunare reciprocă, tot mai multe detalii ies la iveală care să confirme acest lucru!

Câţiva paparazzi au intrat în posesia unor sms-uri dintre Victor şi Anda. Mesajele au fost trimise imediat după, cât şi în timpul căsătoriei dintre Victor şi Bianca.
Anda: „Ţi-ai luat hainele de la ea?”
Victor: „Bianca nu este acasă. Vrei să rămân la tine peste noapte?”
Anda. „Eşti tu mult prea panicat. Până acum, în astea 2 luni, nu simţea ea ceva?”
Victor: „Vrei să rămân la tine peste noapte? Nu ştiu de ce ne ferim atât. Nu o las eu pe asta aşa. Îi arăt cine deţine controlul!”
Mesajele nu au fost redate în ordine cronologică şi reprezintă frânturi din conversaţiile în secret dintre cei doi.

Bianca Drăguşanu este convinsă că Victor încă o mai iubeşte şi pentru asta spune că este dispusă să meargă până pânzele albe pentru a-i demontra că nu este totul pierdut pentru relaţia lor.

Data viitoare o să-l cer eu pe el în căsătorie. Să nu renunţi la mine! Dacă renunţă la mine o să-l cer eu. Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac. De data aceasta, eu o să îl cer în căsătorie. Iar, dacă o să accepte, o să fiu cel mai fericit om de pe lumea aceasta. Peste 10 ani mă văd cu doi copii, la o casă frumoasă, cu o grădină şi doi căţei. Eu am să-i fac copii lui Victor, a spus Bianca Drăguşanu La Măruţă.

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”. 

În momentul în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu, Victor Slav a reacţionat într-un fel care nu lasă loc de interpretări: „Alte întrebări. Alte întrebpri?”, a spus acesta reporterului care l-a chestionat despre starea sentimentelor pe care le are pentru fosta asistentă TV.

Citeşte şi: Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO

Se anunţă marea împăcare. Mesajul postat de Victor Slav pe Facebook a lăsat pe toată lumea mască