Se anunţă marea împăcare. Mesajul postat de Victor Slav pe Facebook a lăsat pe toată lumea mască

Victor Slav şi-a surprins prietenii pe pagina de Facebook cu ultimul mesaj. Prezentatorul pare că vrea să renunţe la divorţ şi să mai dea o şansă căsniciei.

10 feb. 2014, 19:55

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”. 

În momentul în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu, Victor Slav a reacţionat într-un fel care nu lasă loc de interpretări: „Alte întrebări. Alte întrebpri?”, a spus acesta reporterului care l-a chestionat despre starea sentimentelor pe care le are pentru fosta asistentă TV.

La câteva zile după depunerea actelor, Slav postează pe pagina de Facebook un mesaj incredibil. Să fie primul semn că pentru cei doi mai există şanse de împăcare şi prezetatorul meteo ar fi dispus să ierte şi să renunţe la divorţ?

„Credinţa nu face lucrurile uşoare, dar le face posibile” scrie în fotografia postată de Victor pe facebook.

Prietenii de pe Facebook au reacţionat imediat la mesaj şi l-au sfătuit pe Victor să-şi vadă de viaţa lui, fără Bianca.

„Victore ce esti tu?Barbat sau barbata?Las-o mai pe molatica aia si orienteaza chiar si dupa o fata de la tara ca tot mai buna este”, „Asculta-ti inima ,indiferent de repercursiuni…”, „asta pare a masochism…ar trebui sa te intrebi daca meriti asa ceva…”, sunt doar câteva mesaje postate pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO

Şi Bianca Drăguşanu face declaraţii emoţionante după ce zilele trecute a mers la notar cu Victor Slav pentru a depune actele de divorţ. Mai are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi convinge soţul că mai merită o şansă şi pentru asta roşcata declară că ar face orice.

„Niciun om nu merită judecat aşa cum sunt eu. A trebuit să mi se întâmple asta să mă trezesc.

Am greşit şi îmi pare rău. Îmi pare foarte rău de ce am facut. Sunt ca o nevastă disperată care nu ştie ce să facă. Aş face orice mi-ar cere… aş face orice. A fost un accident ce s-a întâmplat. În momentul de faţă orice aş spune eu nu mai reprezintă nicio valoare. Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac. Este bărbatul care merită.

Dacă nu voi reuşi să-i demontrez că merit o a două şansă eu o să gândesc că merită ceva mai bun. O să-mi văd de viaţa constientizând ca am pierdut ce am avut mai bun în viaţă, ştiu şi să pierd. Sunt conştientă că am dărâmat tot ce am costruit împreună. M-am gândit să-l răpesc, m-am gândit la multe. Jur cu mâna pe inimă că nu am fost într-un moment mai dificil ca ăsta. Îmi doresc să rămân soţia lui”, a declarat Bianca Drăguşanu LaMăruta.

Bianca Drăguşanu îşi pierde minţile? Vezi ce se gândeşte să facă pentru a împiedica divorţul

Bianca este convinsă că Victor încă o mai iubeşte şi pentru asta spune că este dispusă să meargă până pânzele albe pentru a-i demontra că nu este totul pierdut pentru relaţia lor. 

Eu ştiu că el mă iubeşte. Dacă aş şti că de maine vrea să-şi refaca viata eu il las. El mi-a dat de intels si simt acest lucru, eu trebuie sa-i demontrez. Eu am pierdut increderea, nu iubirea lui. În toată această perioadă am plâns ca doi copii. E greu să explici în cuvinte ce am trait. Eu simt că pot să dovedesc. Victor este omul care mi-a dat valoare şi m-a făcut femeie în adevăratul sens al cuvântului„, a mai spus Bianca.