Bianca Drăgușanu, enervată la culme. Blondina nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit: „Maimuțe păduchioase… ”

Bianca Drăgușanu, enervată la culme de răutățile oamenilor din mediul online. De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu foarte multe critici dure și a învățat că nu trebuie să le pună la suflet. Însă blondina nu a mai suportat și a răbufnit.

12 nov. 2022, 15:40
Bianca Drăgușanu, enervată la culme. Blondina nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit: „Maimuțe păduchioase… ”

Bianca Drăgușanu, enervată la culme de răutățile oamenilor din mediul online. De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu foarte multe critici dure la adresa sa, dar a învățat că nu trebuie să le pună la suflet.

Citește și Bianca Drăgușanu și-a jignit fanele de pe Instagram. S-a săturat să i se spună că are buze prea mari

Însă mai sunt și momente în care vedeta nu mai poate rezista și răbufnește, dând de pământ cu cei care îi greșesc.

Recent, Bianca Drăgușanu a trecut printr-un astfel de moment, asta după ce o persoană din mediul online i-a criticat una dintre creațiile sale. Persoana respectivă a susținut că blondina a copiat o fustă cu paiete de la o altă vedetă.

Această remarcă a enervat-o la culme pe Bianca, care nu a stat prea mult pe gânduri și a ținut să îi dea replica fanului cârcotaș, o replică destul de acidă am putea spune.

„Au fost maimuțe păduchioase din astea care m-au atenționat că am copiat fusta cu paiete a lui „nu știu care”. De parcă mă-sa a inventat fusta cu paiete! N-am inventat eu fusta cu paiete și n-a inventat fusta cu paiete nici Donatella Versace. Fursta cu paiete o face toată lumea!”, i-a transmis Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a jignit fanele de pe Instagram

Se pare că acesta nu este singurul moment când Bianca Drăgușanu aruncă cu venin în cei care o critică. Recent, vedeta și-a jignit fanele de pe Instagram pentru că s-a săturat să fie ridiculizată pentru buzele sale.

Astfel, blondina i-a comparat fanii care-i critică buzele cu niște porci mistreți.

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari.

Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit blondina.

Citește și Bianca Drăguşanu nu a fost invitată la aniversarea „soacrei”. Rodica Bădălău nu o suportă deloc pe „divă”