Bianca Drăgușanu și-a jignit fanele de pe Instagram. S-a săturat să i se spună că are buze prea mari

Bianca Drăgușanu s-a săturat să fie ridiculizată pentru buzele sale și a ieșit la atac. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a început să jignească în mediul online. 

05 nov. 2022, 12:54

Bianca Drăgușanu i-a comparat fanii care-i critică buzele cu niște porci mistreți.

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari.

Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit blondina.

Controversatul manechin susține că niciun comentariu nu o va descuraja să-și injecteze buzele.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat ea.

 

Bianca Drăgușanu: „Îmi place să mă tunez tot timpul”

 

Bianca Drăgușanu, considerată de presa de cancan drept „Regina Operațiilor Estetice”, recunoaște că intervențiile chirurgicale sunt pentru ea o chestiune simplă, banală, precum mersul la coafor.

„Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie.

Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a completat Bianca Drăgușanu, considerată drept una dintre cele mai bogate femei din showbizul românesc.