Bianca Drăguşanu schimbă foaia în relaţia cu Gabi Bădălău: „Vreau să am ceva doar al meu. Nu simt nevoia să mă justific”

Viaţa personală a Biancăi Drăguşanu a fost tot timpul o carte deschisă. De-a lungul timpului, vedeta a dat dovadă de asumare şi s-a dezvăluit publicului exact aşa cum este. Anul 2023, însă, vine cu o schimbare de atitudine pentru blondină.

07 ian. 2023, 12:45

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău formează un cuplu de doi ani. În decursul acestei perioade, s-au despărţit de mai multe ori, dar de fiecare dată au ajuns la concluzia că tot împreună le este mai bine. Totuşi, fanii Biancăi au putut observa că, spre deosebire de relaţiile anterioare, cu această relaţie vedeta a fost mai discretă.

La început de 2023, Bianca Drăguşanu a confirmat că relaţia ei cu Bădălău este ceva ce vrea să ţină doar pentru ea, astfel că nu o va expune aşa cum s-a întâmplat până acum. Vedeta postează foarte rar fotografii cu iubitul ei, străduindu-se să țină totul departe de ochii admiratorilor sau a presei.

Bianca Drăguşanu schimbă foaia în relaţia cu Gabi Bădălău. A luat o decizie radicală

Blondina îşi motivează decizia prin aceea că a realizat faptul că expunerea i-a dăunat pe mai multe planuri.

Indiferent cum aș fi, nu o să mai spun treaba asta la presă niciodată, deoarece pe parcursul timpului și al anilor care au trecut mi-am dat seama că dezvoltarea acestui subiect personal într-un plan professional dăunează grav sănătății.

Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împătășesc cu nimeni. Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzii sau ceva, viața e impreviziblă, nu știi ce te așteaptă azi, mâine, peste o săptămână, două, trei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Citeste si Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor! S-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii

Bianca Drăguşanu invocă dreptul la intimitate: „Vreau să am ceva doar al meu”

Aşadar, 20323 vine cu o schimbare radicală de atitudine pentru Bianca Drăguşanu. Vedeta spune că oricum ar sta lucrurile, a învăţat să privească partea plină a paharului şi este convinsă că acest lucru a ajutat-o să evolueze.

Viața mea personală, dacă până acum a fost și viața voastră personală, din 2023 va fi doar viața mea personală. Dacă se întâmplă o situație neprevăzută, e firesc, e normal, dar nu o să mai împărtășesc cu voi situația mea, din păcate sau din fericire, nu știu cum să o iau, dar nu simt nevoia să mă mai destăinui și să mă mai justific presei pentru că vreau să am și eu ceva doar al meu.

Citeste si Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cadou de mii de euro din partea mamei sale de Crăciun

Indiferent cum voi fi, într-o relație sau nu, într-o situație sau nu, o să țin pentru mine. Indiferent cum urmează să fie anul ăsta, eu știu întotdeauna să privesc partea bună a paharului, asta e ceva ce mă caracterizează pe mine și m-a ajutat să evoluez”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.