Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cadou de mii de euro din partea mamei sale de Crăciun

Bianca Drăgușanu este o mamă împlinită și face tot ce îi stă în putință ca Sofia să fie fericită. De Crăciun, a ales să îi facă fiicei sale un cadou inedit, în valoare de mii de euro.

26 dec. 2022, 11:00

Bianca Drăgușanu o iubește nespus pe Sofia și îi îndeplinește toate dorințele! Vedeta i-a cumpărat fiicei sale un cadou special de Crăciun și nu s-a uitat la bani.

Mai exact, Bianca i-a cumpărat un cățel Pomeranian, în valoare de mii de euro. Cele două au ales și numele noului animal de companie, astfel că se va numi Chanel, conform spynews.ro

Citiți și: Bianca Drăgușanu vrea o carieră în actorie: „Ori sunt rolul principal, ori ies din film”

Bianca Drăgușanu a vrut să împărtășească momentul cu fanii săi și a surprins momentul atunci când i-a oferit cățelul micuței sale într-o cutie, iar Sofia a fost extrem de entuziasmată când l-a văzut.

Bianca Drăgușanu mai are încă un Pomeranian, care este vopsit roz, iar întreținerea cățelului o costă 1.000 de euro pe lună.

„Pe mine întreținerea cățelului mă costă 1.000 euro pe lună, cu mâncare, cu spa, pampers, iau mâncare specială pentru pomeranieni că nu este orice cățel pe care l-ai luat și l-ai lăsat. Are șampoane speciale. Ar trebui să-i dau la femei poză cu carnetul cățelului, să-i spun numele salonului ca să meargă să-l cerceteze” declara Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu îi îndeplinește fiicei sale toate dorințele

Recent, Sofia și-a dorit o schimbare de look, astfel că mama ei i-a îndeplinit dorința. Deși, fetița își dorea aibă părul blond, Bianca Drăgușanu a decis să i se facă doar două șuvite blonde și să fie puțin tunsă la vârfuri.

„Momentan chiar îi fac toate dorințele, i-am făcut două șuvițe blonde, provizorii, care nu sunt foarte stridente. Dacă își dorește ceva care mie mi se pare că este ieșit din comun sau nu are logică ori nu îi face bine, îi explic de ce nu se poate și o refuz.

Ea și-a dorit să se vopsească blondă și i-am spus că maxim, dar maxim două șuvițe pot să îi fac, mai târziu poate să decidă singură dacă se vopsește sau nu. I-am și dat exemplu că eu când am fost blondă, am avut părul scurt și acum nu mă mai vopsesc pentru că vreau să am părul ca ea.

Îi refuz copilului lucrurile cu care cred eu că exagerează, dar orice își dorește eu încerc să îi îndeplinesc. Dacă ar fi după ea și i-aș îndeplini chiar toate dorințele ar trebui să am grădină zoologică acasă. Vrea de la arici, la cămile, la rinoceri, hamsteri, ratoni, dacă se poate să avem șapte pisici, o grădină zoologică acasă! Atâta timp cât pot să îi ofer tot ce își dorește am să îi ofer.

I-am făcut ziua de 7.000 de euro. I-am închiriat tobogan, i-am adus magician, mașini de făcut popcorn, candybar. Au fost 30 de copii invitați la ziua ei. I-am făcut o rochie cu pene roz, s-a machiat ea cu farduri de copii”, a povestit Bianca, pentru Wowbiz.ro.

Citiți și: VIDEO Bianca Drăgușanu, într-o ipostază inedită. A sărit la bătaie cu o tigaie, în mall