Bianca Drăgușanu i-a pregătit o surpriză de proporții lui Gabi Bădălău. Pe ce a cheltuit vedeta 20.000 de euro

Bianca Drăgușanu i-a pregătit lui Gabi Bădălău o surpriză de proporții. Vedeta i-a făcut cadou iubitului său o vacanță pentru care a scos din buzunar suma de 20.000 de euro.

22 oct. 2022, 17:18
Bianca Drăgușanu i-a pregătit o surpriză de proporții lui Gabi Bădălău. Pe ce a cheltuit vedeta 20.000 de euro

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani atunci când vine vorba de iubitul său. Recent, Gabi Bădălău a împlinit vârsta de 34 de ani, așa că vedeta s-a gândit să îl surprindă pe partenerul său cu o vacanță. Și nu orice fel de vacanță, ci una exotică pentru care a scos din buzunar suma de 20.000 de euro.

Citește și Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro. Cu ce a răsfăţat-o Gabi Bădălău

Se pare că vedeta a plănuit această surpriză în cel mai mic detaliu și pentru ca totul să fie perfect, blonda a apelat la o agenție de turism care se ocupă în general de vacanțele exclusiviste ale vedetelor din showbiz-ul autohton.

Bianca Drăgușanu știa că Gabi Bădălău își dorește ca în acest an să își serbeze ziua departe de casă, așa că a vrut să îi îndeplinească dorința ducându-l la celălalt capăt al lumii.

Vacanța celor doi a venit la scurt timp după divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu, iar gurile rele spun că Bianca a vrut ca prin această excursie să împuște doi iepuri și să se bucure de acest eveniment.

Cert este faptul că Bianca Drăgușanu i-a oferit o vacanță de vis iubitului său, în Thailanda. Cei doi au petrecut zece zile în cele mai exclusiviste hoteluri din peninsulă, unde au avut parte de un tratament regal.

Cei doi porumbei au fost cazați timp de trei zile la cel mai exclusivist hotel Mandarin din Bangkok, alte trei zile le-au petrecut la hotelul Amanpuri din Phuket, după care timp de patru zile s-au răsfățat la hotelul Rosewood.

Dar nici Gabi Bădălău nu se lasă mai prejos. Recent, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a surprins-o pe blondină cu un cadou de peste 100.000 de euro.

Acesta știe cât de mult îi plac ceasurile Biancăi Drăgușanu, așa că nu s-a uitat deloc la bani și i-a oferit un ceas Rolex Daytona Full Gold,„bătut” în diamante în întregime, care a costat puțin peste 100.000 de euro.

Citește și Bianca Drăgușanu mărește drastic prețurile la rochii. Cât costă să îmbraci o creație făcută de vedetă