Bianca Drăgușanu mărește drastic prețurile la rochii. Cât costă să îmbraci o creație făcută de vedetă

Bianca Drăgușanu nu se lasă afectată de creșterea prețurilor și nici de scumpirile ce vor veni de acum încolo. Vedeta a ținut să precizeze că va mări și ea prețurile la rochiile din atelierul său.

17 oct. 2022, 15:31
Bianca Drăgușanu mărește drastic prețurile la rochii. Cât costă să îmbraci o creație făcută de vedetă

Bianca Drăgușanu nu se lasă afectată de creșterea prețurilor și nici de scumpirile ce vor veni de acum încolo. Cu toate că tot mai mulți români se plâng de valurile de scumpiri, Bianca Drăgușanu sfidează criza și merge în vacanțe de lux unde se răsfață cu delicatese fine, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău.

„Nu vedem muntele de deal. La mine, eu văd muntele, nu mă interesează copacii pe care urc ca să ajung în vârful muntelui. Nu mă interesează detaliile astea. Nici nu vreau să mă laud, dar până la urmă asta e viața, e normal. Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător. Ați uitat când s-a scumpit benzina și motorina, de se duceau cu canistrele, penibili, la benzinărie? Asta e România. De la cine să ai pretenții? Mă plâng acum de factura de la gaz. Păi și ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace?”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru  WOWbiz.ro.

 Bianca Drăgușanu mărește prețul la rochiile sale

Totuși cum valurile de scumpiri par să nu se mai oprească, Bianca își scumpește și ea afacerea. Vedeta se simte datoare să facă acest lucru în contextul actual cu care se confruntă românii.

„Sunt nevoită să cresc prețurile și asta voi face. La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550. Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul. Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu. Din păcate, nu cresc salariile. Aici ar trebui să îl tragem de urechi pe domnul președinte, care e tot votat de ani buni. Trebuie să creștem tot”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Biancăi Drăgușanu pare să-i meargă perfect pe toate planurile. După cum chiar ea mărturisește afacerea cu haine merge foarte bine și nu are niciun motiv să se plângă, iar dovada stau locurile luxoase pe care aceasta le frecventeaza. Nici pe plan sentimental nu o duce rău. Cu toate că au trecut printr- o despărțire, acum ea și Gabi Bădălău sunt mai fericiți ca niciodată. Acesția merg în vacante de lux, iar fiul policitianului Bădălău pare mai îndrăgostit ca niciodată.  Pe lângă numeroasele excursii în care merg împreuna, Gabi Bădălău o răsfață periodic cu multe cadouri, care ce-i drept costa cam cateva  mii de euro.

Citește și Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut: „A început asta să mă terorizeze”

Citește și Bianca Drăguşanu nu lipseşte nicio duminică de la biserică. Merge împreună cu fiica ei, Sofia