Bianca Drăguşanu ignoră medicii. Se antrenează cu CALMANTE pentru duelul de la „Dansez pentru tine”

Bianca Drăguşanu se antrenează pentru duelul de la "Dansez pentru tine" în ciuda durerilor insuportabile pe care trebuie să le suporte. Accidentată la genunchiul stâng, vedeta nici nu se gândeşte să-şi lase baltă partenerul şi continuă să se pregătească, chiar dacă asta presupune să i se administreze calmante intravenos.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 17:04
Bianca Drăguşanu ignoră medicii. Se antrenează cu CALMANTE pentru duelul de la „Dansez pentru tine”

În urmă cu doi ani, Bianca Drăguşanu a riscat să-şi piardă piciorul stâng din cauza unor probleme la genunchi, survenite în urma unei fracturi. Ea s-a operat îla o clinică din străinătate, unde i-a fost montată o tijă, dar problemele au recidivat din cauza antrenamentelor foarte dure de la „Dansez pentru tine„. Luni, ea a ajuns pe mâna medicilor, care i-au interzis să mai danseze şi au trimis-o acasă cu o proteză care îi imobiliza piciorul. Chiar şi aşa, roşcata a ales să rişte şi ignoră interdicţia specialiştilor, antrenându-se în continuare.

Potrivit Cancan, iubita fotbalistului Adrian Cristea se foloseşte de calmante pentru a depăşi durerile, acestea fiindu-i administrate intravenos, iar în sala de repetiţii este prezent în permanenţă un medic pregătit să intervină.

Bianca Drăguşanu şi Carol Şoldea au de pregătit pentru emisiunea de vineri mai multe dansuri, pe lângă folclor internaţional şi tango ei având de susţinut şi duelul cu Nicoleta Luciu şi Attila Hainer.