Bianca Drăgușanu, replică complet neașteptată după ce Dorian Popa a spus că nu ar rămâne cu ea pe o insulă pustie: ”Nu ai cum să nu-l iubești. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa”

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată și pentru că vorbește fără perdea despre oricine. După ce Dorian Popa a spus recent că nu ar rămâne cu ea pe o insulă pustie, aceasta a reacționat imediat.

24 nov. 2022, 20:56
Bianca Drăgușanu, replică complet neașteptată după ce Dorian Popa a spus că nu ar rămâne cu ea pe o insulă pustie: ”Nu ai cum să nu-l iubești. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa”

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată și pentru că vorbește fără perdea despre oricine. Dorian Popa a fost invitat în emisiunea lui Cătăin Măruță, acolo unde la proba sosurilor picante,  a fost întrebat cu cine ar petrece trei ani pe o insulă pustie, dintre Betty Salam, Bianca Drăgușanu și Alina Eremia.

„Cu Bianca Drăgușanu cred că e greu, cred că mă mănâncă într-un final, mă face barcă și plutește cu mine. Ceva cu mine nu s-ar întâmpla bine”, a explicat Dorian Popa. Imediat Bianca Drăgușanu s-a sesizat și i-a răspuns acestuia.

Cum a reacționat Bianca la cele spuse de Dorian Popa

Fiind o fire vulcanică, cu siguranță foarte mulți s-ar fi așteptat ca aceasta să aibă o reacție acidă, însă lucrurile au stat total diferit. Bianca a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dorian.

„Dorian Popa este unul din oamenii pe care eu îi apreciez extrem de mult și consider că este un exemplu pentru majoritatea oamenilor din showbiz la cât de muncitor și implicat este în tot ce face. Dar cum adică l-aș mânca? Par eu vreo mâncăcioasă? Probabil ar crede că nu m-ar putea controla. Cred că dacă aș fi carnivoră…bineînțeles că aș prelua conducerea, eu sunt alfa. Deși nu ne cunoaștem, doar am filmat un Revelion împreună anul trecut pe vremea asta. Eu am o impresie foarte bună despre el. Repet! Consider că este un exemplu de om muncitor, implicat, transmite foarte bine tot ce are de făcut. Toate lucrurile pe care le face bine, investește banii frumos, inteligent. Este unul dintre oamenii pe care eu îi apreciez cel mai mult din showbiz. Puțini oameni sunt exemple pentru mine, dar el chiar este. Își iubește corpul, își menține viața echilibrată, este ceva la superlativ omul. Și deștept, și vorbește foarte clar, e așa din popor, e de-al nostru. Transmite tot, nu ai cum să nu îl iubești pe Dorian Popa. Dar chiar nu mă așteptam să zică așa. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Legătura neştiută dintre Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu. „Beleaua” nu-şi mai încape în piele de bucurie

Bianca a mai spus că nu se supără deloc pe faptul că Dorian ar prefera să rămână pe insulă cu Betty Salam. ,,Și mie îmi place de Betty mult. Mi se pare un om foarte calm și bun”, a mai adăugat aceasta.

Bianca Drăgușanu nu a ezitat niciodată să dea replici pe măsură celor care s-au luat de ea în vreun fel. Mai mult, aceasta spune că nu-i pasă de cei care nu o au la suflet și nu citește niciodată ce comentarii postează internauții despre ea.

Citește și: Plăcintă cu mere fragedă de post, desertul super-aromat şi gustos, gata cât ai bate din palme