Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Blondina a recunoscut: ”Eu pot să mă distrez pe apă plată”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, blondina a fost intens criticată pentru că investește prea mult în felul în care arată însă, aceasta nu a plecat urechea la ce spun gurile rele și și-a văzut de viața ei. În ultima vreme, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri legate de motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Sătulă de toate speculațiile apărute, blondina a dezvăluit adevăratul motiv.

02 mai 2023, 15:53
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Blondina a recunoscut: ”Eu pot să mă distrez pe apă plată”

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată. Recent, Bianca Drăgușanu a mărturisit că are o părere foarte proastă despre alcool și asta datorită zahărului pe care îl conține.

Citește și Bianca Drăguşanu, reacţie sinceră despre cel mai penibil moment din viaţa ei: „Nu ştiam cum să cobor mai repede!”

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu bea alcool niciodată

Mai mult, blondina a vorbit și despre efectele pe care le are asupra aspectului fizic în care ea investește de ani de zile sume colosale.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că nu consumă niciodată alcool pentru că se poate distra și cu apă atunci când merge în club.

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită, păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox… Păi să mă duc și să beau alcool? De ce? Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place! Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau. Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut. Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

În urmă cu 10 ani, Binaca Drăgușanu a fost diagnosticată cu diabet și din această cauză a fost nevoită să-și schimbe dantura.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict’, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click!.

Citește și Bogdan de la Ploieşti, fantezii cu Bianca Drăguşanu. Manelistul a făcut dezvăluiri incendiare: „Am fost şi cu 17 femei”