Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Ce lucru nu îi acceptă sub nicio formă Sofiei: „Ar trebui să am grădină zoologică”

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Blondina a recunoscut în nenumărate rânduri că nu este genul de femeie care să trăiască după reguli, iar criticile celor din jur, mai ales din online, nu le-a băgat niciodată în seamă.

22 nov. 2022, 15:17
Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Ce lucru nu îi acceptă sub nicio formă Sofiei: „Ar trebui să am grădină zoologică”
Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Sofia se poate considera o fetiță extrem de norocoasă, are parte de iubirea ambilor părinți, care îi fac aproape toate poftele. Vedeta a mărturisit că face tot ce îi cere micuța, însă atunci când ceva i se pare exagerat, o refuză și îi explică și motivul.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de șase ani la salon că să își vopsească părul în blond! Cum arată Sofia acum?

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale

Momentan chiar îi fac toate dorințele, i-am făcut două șuvițe blonde, provizorii, care nu sunt foarte stridente. Dacă își dorește ceva care mie mi se pare că este ieșit din comun sau nu are logică ori nu îi face bine, îi explic de ce nu se poate și o refuz.

Ea și-a dorit să se vopsească blondă și i-am spus că maxim, dar maxim două șuvițe pot să îi fac, mai târziu poate să decidă singură dacă se vopsește sau nu. I-am și dat exemplu că eu când am fost blondă, am avut părul scurt și acum nu mă mai vopsesc pentru că vreau să am părul ca ea.

Îi refuz copilului lucrurile cu care cred eu că exagerează, dar orice își dorește eu încerc să îi îndeplinesc. Dacă ar fi după ea și i-aș îndeplini chiar toate dorințele ar trebui să am grădină zoologică acasă. Vrea de la arici, la cămile, la rinoceri, hamsteri, ratoni, dacă se poate să avem șapte pisici, o grădină zoologică acasă! Atâta timp cât pot să îi ofer tot ce își dorește am să îi ofer.

I-am făcut ziua de 7.000 de euro. I-am închiriat tobogan, i-am adus magician, mașini de făcut popcorn, candybar. Au fost 30 de copii invitați la ziua ei. I-am făcut o rochie cu pene roz, s-a machiat ea cu farduri de copii„, a povestit Bianca, pentru Wowbiz.ro.