Bianca Drăguşanu, imaginea unui studio de videochat. Cum a apărut în tot Bucureştiul

Bianca Drăguşanu a devenit imaginea unui studio de videochat, ceea ce a stârnit o adevărată controversă pe reţelele de socializare. Fotografiile expuse pe străzile din București s-au viralizat rapid pe Internet, iar cei mai mulți internauți au atacat în termeni duri campania agresivă de promovare.

29 apr. 2021, 10:32
Bianca Drăguşanu, imaginea unui studio de videochat. Cum a apărut în tot Bucureştiul
Bianca Drăguşanu a devenit imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăguşanu

, imaginea unui studio de videochat. Banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să ajungă la videochat: „Ai 30 de ani şi n-ai făcut milionu’?/ Adidaşii tăi au patru dungi?”. Răspunsul la întrebări este același – Schimbă-și jobul!

Bogdan Naumovici, director de creație la Agenția 23,  spune că strategia de promovare e o dovadă că industria videochatului din România devine o afacere tot mai serioasă.

Mă, nu e o campanie atât de rea! Nu-mi imaginez că e o meserie de vocaţie aşa. Adică te duci să faci nişte bani, nu este >. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc, despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă campanii outdoor, că nu e nici ieftină deloc”, este de părere Bogdan Naumovici.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul în pat

Bianca Drăguşanu, imaginea unui studio de videochat

Fotografiile cu reclama în care apare Bianca Drăgușanu s-au viralizat rapid Internet, iar cei mai mulți internauți au atacat mesajele prin care este promovată campanie.

Oriunde întorci capul în România, 1 din 5 femei sub 40 este model de videochat/ Înțeleg, ea ca ea, că o face pentru bani. Dar voi, cei care vă ocupați cu reclamele de pe stâlpi și ați fost de acord cu aceste reclame, nu v-ați gândit ce impact emoțional pot avea aceste mesaje în mintea unui copil sau, mai mult, în mintea unui adolescent sărac? Mai ales după această pandemie”, sunt doar câteva dintre reacțiile de pe Facebook.

https://www.facebook.com/costinro/posts/10159097103009706