Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul în pat

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi, fostul ei soţ, care are probleme cu legea. Prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram, vedeta a dat de înţeles că afaceristul avea mari probleme în pat!

27 apr. 2021, 19:48
Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul în pat

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Vedeta a dat de înțeles, făcând aparent o comparație cu ninsoarea de luna trecută, că nopțile fierbinți petrecute alături afacerist nu au fost chiar așa de spectaculoase. „A nins cinci minute sau, cum ar zice bărbații, toată noaptea”, este mesajul postat de Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi

Între timp, Bianca Drăguşanu este răsfăţată de Cengiz Şiklaroglu, un milikonar turc devenit cunoscut în țara noastră pentru că s-a iubit cu artista Otilia Bilionera, dar și cu Ioana Filimon de care s-a despărțit cu scandal. Acum, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca Drăguşanu și îi face toate poftele, în timp ce fostul soț al vedetei are probleme cu legea.

Alex Bodi a scăpat de arestul la domiciliu. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost plasat sub control judiciar

Alex, mesaj cu tâlc pentru Bianca

Alex Bodi a acceptat recent să dea un interviu şli i-a cerut jurnalistului cu care a vorbit să-i spună fostei partenere că un mafiot nu se autoproclamă astfel niciodată. Acesta a fost o aluzie înțepătoare la prietenul Biancăi Drăgușanu, Cengiz Şiklaroglu. „Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu, nefiind așa mafiot ca el, nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât”, a spus Alex Bodi.