FOTO! Imagini de senzație din vacanța de lux în Dubai a Biancăi Dragușanu! Gabi Bădălău îi duce portocale tatălui în arest la Rahova, în timp ce iubita lui bea șampanie scumpă în țara șeicilor

În timp ce Gabi Badălău trece prin momente grele, după ce tatăl lui, Niculae Bădălău, a ajuns după gratii, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai pentru a se relaxa. Zilele trecute, iubitul divei i-a făcut o vizită la Penitenciarul Rahova și i-a adus și o sacoșă cu bunătăți.

23 ian. 2023, 15:02

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a decis să plece într-o vacanță de vis în Dubai, alături de fiica și mama ei.

Iubita lui Gabi Badălău le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cât de bine se simte în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a postat fotografii din cele mai spectaculoase locuri frecventate de milionarii din toată lumea.

Cum se distrează Bianca Drăgușanu în Dubai

Citiți și: Gabi Bădălău, în vizită cu sacoșa plină la tatăl său, la pușcărie

În primele zile de vacanță, Bianca împreună cu mama și fiica ei au văzut Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire construită vreodată, zgârie-nori din Dubai, care măsoară 828 m înălțime.

De asemenea, cele trei au vizitat și Miracle Garden Dubai, cea mai mare grădină naturală de flori din lume situată în districtul Dubailand.

Atracțiile turistice și luxul din Dubai sunt pe placul Biancăi. Iubita lui Gabi Bădălău s-a bucurat de timpul prețios petrecut cu cele mai importante persoane din viața sa, pe care le-a răsfățat și le-a arătat câteva locuri cu adevărat impresionante, cum ar fi  Global Village Dubai, un loc unde se reunesc culturi din 90 de țări din întreaga lume.

Vedeta își petrece diminețile la plajă și nu ezită să le arate admiratorilor săi cum arată în costum de baie.

Chiar dacă iubitul său nu a putut fi prezent în Dubai, Bianca Drăgușanu a postat un story pe Instagram, în care se pare că îi duce dorul lui Gabi Bădălău. Vedeta a fotografiat plaja și l-a menționat pe fiul milionarului din Giurgiu.

Adeptă a vieții de lux, Bianca Drăgușanu obișnuiește să meargă des în Dubai, mai ales că anul trecut a decis să își cumpere un apartament. Achiziția a fost făcută în aprilie 2022, cu ajutorul soțului Denisei Tănase.

În momentul în care au apărut zvonuri conform cărora Gabi Bădălău i-ar fi cumpărat acesteia apartamentul. Bianca Drăgușanu a reacționat și a spus că nu e adevărat. Soțul Denisei Tănase, Mircea Brânzei, care are o afacere cu imobiliare în Dubai, a ajutat-o cu tranzacția.

Totodată, vedeta a dezvăluit și care e averea ei. Deține pe numele ei un apartament în București, unul în Dubai și o mașină.

„Nu există așa ceva! El (n.r. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia. Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul”, declara Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Citiți și: Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură