Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură

Ramona Gabor a fost împreună cu Gabi Bădălău timp de cinci ani, apoi a încurajat relația dintre el și prietena sa, Bianca Drăgușanu.

19 ian. 2023, 11:30
Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură

Gabi Bădălău a mers după iubita lui, Bianca Drăgușanu, care se afla în Dubai, acasă la Ramona Gabor. Cei doi au plecat în Maldive, iar Ramona a apreciat și susținut acest lucru.

La revenirea lui Bădălău în România, Monica și Ramona Gabor l-au invitat pe acesta la o întâlnire în trei. Se pare că Bianca nu a fost invitată, iar acest lucru a deranjat-o pe vedetă. Din această cauza, diva a decis să rupă prietenia dintre ele.

Citește și: Bianca Drăguşanu schimbă foaia în relaţia cu Gabi Bădălău: „Vreau să am ceva doar al meu. Nu simt nevoia să mă justific”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația ei cu Gabi Bădălău, pentru Antena Stars. Aceștia sunt foarte fericiți împreună și au trecut cu bine peste toate problemele din trecut. Ea crede că totul s-a rezolvat cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva”, a declarat Bianca.

Citește și: Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. La ce trucuri apelează pentru a avea un aspect cât mai natural