Bianca Drăguşanu încalcă regulile de la Dansez pentru tine. Vezi ce pretenţii are în concurs

Bianca face notă discordantă în "ringul viselor". De când a început show-ul, roşcata refuză să îmbrace costumele din Buftea şi preferă să-şi facă singură rochiile în fabrica ei de confecţii.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 07:44
Bianca Drăguşanu încalcă regulile de la Dansez pentru tine. Vezi ce pretenţii are în concurs

Bianca Drăguşanu face ce face şi se abate de la regulile de la „Dansez pentru tine”. Roşcata a fost singura care, initial, a refuzat să poarte decolteu ca, în cele din urmă să spună că refuză să poarte ţinutele create special pentru show, în Buftea.

Potrivit cancan.ro, în toate cele trei ediţii care s-au desfăşurat până acum, iubita lui Cristea a dansat îmbrăcată în propriile creaţii, realizate la fabrica de confecţii pe care o deţine. Fiecare ţinută a fost realizată în trei-maximum patru zile.

Singurele probleme au fost întâmpinate la rochia de vals, la care lucrul a durat ceva mai mult. Se pare că ţinuta a înghiţit 14 metri de voal comandat din Italia şi 300 de pietre Swarovski şi a fost gata în ziua show-ului.

Costurile ei s-ar fi ridicat la 2500 de lei.

Bianca Drăguşanu luptă în această toamna alături de Carol Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga.