Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă. A rămas fără ceasuri şi brățări cu diamante: „Ne-au gazat în cameră”

Bianca Drăguşanu a fost jefuită în vacanţă. Blondina a avut parte de o experienţă neplăcută chiar la Monaco, acolo unde se afla alături de câţiva prieteni. Vedeta a rămas fără câteva ceasuri, brăţări cu diamante, dar şi alte lucruri de valoare.

07 sept. 2021, 23:09
Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă. A rămas fără ceasuri şi brățări cu diamante: „Ne-au gazat în cameră”
Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă

Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă. Modul în care au acţionat hoţii a şocat pe toată lumea. Aceștia au decis să îi fileze timp de câteva zile, cu drona, și să observe cât mai multe detalii despre aceștia. Totodată, aceasta susține că au fost gazați atât ea, cât și oamenii cu care se afla în vacanță. În doar un minut, hoții au reușit să fure lucrurile importante și să se facă nevăzuți.

Citeşte şi: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunţ în direct!

Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă

Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră.

Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață.

Ne-au filat cu drona două, trei zile. În prima noapte cu ploaie au intrat, în 40 de secunde au golit tot. Dar eu cred că cineva a dat pontul, pentru că au jefuit doar două camere, a noastră și a prietenului nostru. Și totalul sumei a fost cu multe zerouri, ceasuri, brățări, diamante. Eu m-am trezit a doua zi, nici nu mi-am dat seama. Ne-am dus la poliție și ne-au spus că este uzual, se întâmplă.

Polițiștii credeau că sunt deja în altă țară pentru că trecuseră patru, cinci ore. (…) Numai ceasul pe care mi l-au furat era 50.000 de euro. Eu acum când plec în vacanță nu îmi mai iau cu mine ceasurile, gențile„, a declarat Bianca.