VIDEO Bianca Drăguşanu, jignită în ultimul hal: „Ești o țărancă plasticată”. Cum a reacţionat vedeta

Bianca Drăguşanu a fost jignită în ultimul hal, în momentul când participa la emisiunea „Poftiți pe la noi!”. Nu este prima dată când vedeta se confruntă cu astfel de situaţii, acum este imună la cuvintele dure, însă atunci a luat foc.

12 apr. 2022, 08:44
VIDEO Bianca Drăguşanu, jignită în ultimul hal: „Ești o țărancă plasticată”. Cum a reacţionat vedeta
Bianca Drăguşanu, jignită în ultimul hal

Bianca Drăguşanu, jignită în ultimul hal. În timp ce blondina își vedea liniștită de treabă, un trecător oarecare a început să îi adreseze cuvinte dure. Acela a fost momentul când fosta soție a lui Victor Slav a răbufnit.

Citeşte şi: Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale. Bianca Drăgușanu nu este invitată

Bianca Drăguşanu, jignită în ultimul hal

Bianca a fost luată cu asalt de către un trecător care a jignit-o în ultimul hal, strigându-i că este „plasticată”.

Bianca: Tu te uiți la tine, mă? Sunt din plastic? Ia pune mâna pe mine

Individ: Nu vreau să pun mâna pe tine, ești o țărancă plasticată!

Bianca: Țăran prost ce ești, de aia ești muncitor la gunoi, cărăuș în vamă, de deștept ce ești!

Bianca a aruncat în bărbatul respectiv cu tot ce a prins din coșul pe care îl avea. Momentul a stârnit mii de hohote de râs în mediul online.

@dragoscirstea7 #viraltiktok #fypシ゚viral #🇷🇴🇷🇴🇷🇴 #🤣🤣🤣 #poftitipelanoi #biancadragusanu #fypシ゚viral ♬ sunet original – dragoscirstea10

Bianca Drăguşanu, efecte paranormale în casă

Vedeta a împărtășit o întâmplare neobişnuită pe rețelele de socializare. În timp ce pregătea cina, împreună cu o prietenă de-ale ei, ceva le-a atras atenția şi anume un fenomen paranormal, spune ea. Capacul unei lumânări a căzut pe masa unde urmau să servească cina. Nu au lăsat să treacă acest incident neobservat, ci s-au apucat imediat să dea cu tămâie prin casă, pentru alungarea spiritelor rele.

În timp ce noi găteam a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal. La această lumânare i-a sărit capacul pe masă. Din cauză că ne confruntăm cu fenomene paranormale, ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele în mod normal, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdeam glumim, dar e  bine din când în când să cureți energiile„, a spus Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare.