Bianca Drăgușanu, la limită să îl părăsească pe Gabi Bădălău. ”Te iert, până nu te mai iubesc”. De la cine a primit bolidul de lux, de fapt

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. După cum s-a mediatizat, recent, blonda sexy a avut o petrecere pe cinste de ziua ei. Iată ce mărturisiri a făcut, în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”.

16 mart. 2024, 13:16
Bianca Drăgușanu, la limită să îl părăsească pe Gabi Bădălău. ”Te iert, până nu te mai iubesc”. De la cine a primit bolidul de lux, de fapt

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate și, totodată, controversate vedete din showbizul autohton. Blonda a fost invitată în emisiunea online ”Fită cu Adiță”, acolo unde a vorbit despre relații, afirmând faptul că este genul de persoană care iartă, dar până la un anumit punct.

Citește și EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la masa împăcării! Vedeta a renunțat la mască și a revenit la tandrețuri cu fostul iubit

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu și iubitul ei au o poveste tare zbuciumată de dragoste, cu multe despărțiri și împăcări la activ, mediatizate în toată presa.

Blonda sexy a vorbit despre ziua de naștere pe care a avut-o, dar și despre ce nu ar ierta într-o relație.

Întrebată dacă cheia într-o relație este să te cerți și să te împaci la infinit, Bianca Drăgușanu a răspuns:

„Nu. Am avut o vorbă și o am în continuare. Te iert până nu te mai iubesc. În momentul în care te-am iertat de prea multe ori, s-ar putea să îmi dispară și iubirea. Înseamnă că mi-ai greșit de prea multe roi și dispare tot, ca printr-o magie”.

„E adevărat? Rolls-ul și împăcarea? Am citit și eu ziarele”, a întrebat-o Adiță, moderatorul emisiunii online.

„Nu știu despre ce vorbești. Deci să clarificăm. Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri. Tot ce am este pentru că eu am muncit și mi le-am cumpărat singură. Iertarea nu se cumpără”, a fost răspunsul divei.

”Banii pot cumpăra aproape orice”

Adiță a întrebat și dacă femeia ar trebui să primească nenumărate cadouri, atunci când vine vorba de dragoste.

„Depinde de om. În cazul meu nu. Deși, banii pot cumpăra aproape orice, sunt lucruri foarte importante pe care nu le poți cumpăra cu bani și eu le dețin”, a spus diva sexy.

Întrebată și ce gest nu ar ierta într-o relație, Bianca Drăgușanu a spus:

Citește și Ce dorințe avea Bianca Drăgușanu, pe vremea când era iubita lui Cătălin Botezatu. ”La 12 noaptea trebuia, altfel nu era bine”

„Eu sunt un om care am trecut prin foarte multe lucruri. Cele mai importante lucruri într-o relație sunt loialitatea, respectul și încrederea”.

Printre altele, Drăgușanu a fost întrebată recent și când are de gând să se mărite, însă diva a dat de înțeles că nu se schimbă prea multe într-o relație, dacă deții un act în plus.

„Mă mărit când vreau eu. Nu cred că s-ar schimba ceva, adică de multe ori căsătoria dăunează sănătății, libertății, alteori e constructivă. Noi suntem bine deocamdată așa cum suntem și dacă se va întâmpla și acest lucru, veți ști cu toții, că nu am cum să mă ascund”, a spus ea, potrivit WOWbiz.ro.