Ce dorințe avea Bianca Drăgușanu, pe vremea când era iubita lui Cătălin Botezatu. ”La 12 noaptea trebuia, altfel nu era bine”

Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu au fost unul dintre cuplurile din România care a rămas în memoria tuturor. Chiar și la mulți ani după despărțire, aceștia au rămas în relații bune. Iată ce a mărturisit designerul de modă despre blonda sexy.

16 mart. 2024, 09:25

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu în urmă cu mulți ani, iar după despărțire, cele două vedete au rămas în relații bune. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a vorbit despre blonda sexy.

Citește și Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile cu sănătatea. De zece zile ia pastile, dar fără niciun rezultat. ”Nu știu ce se întâmplă, nu trece cu nimic”

Creatorul de modă are doar cuvinte frumoase la adresa Biancăi Drăgușanu, ba mai mult, o descrie ca fiind o persoană cu adevărat minunată, care i-ar fi alături oricând acesta ar întâmpina vreo problemă.

„E o minunată. Eu i-am spus, dacă vreodată are nevoie de ceva, să mă sune, că mă duc. Dacă mâine ea îmi spune vino și ajută-mă și fă aia pentru mine, eu fac. Indiferent cu cine e”, a spus Cătălin Botezatu.

Printre altele, creatorul de modă a mărturisit și ce dorințe avea Bianca Drăgușanu în fiecare seară, pe vremea când cei doi formau un cuplu.

„Mă punea să îi cumpăr reviste. La 12 trebuia să îi cumpăr toate ziarele. Dacă nu apărea în cel puțin două ziare se sinucidea, nu era bine. E o fată deșteaptă, frumoasă și face ce vrea”, a mai spus creatorul de modă.

Creatorul de modă a trecut prin momente de cumpănă

După cum majoritatea știu, Cătălin Botezatu a avut probleme de sănătate care l-au pus în situații dificile.

În urmă cu un an, Cătălin Botezatu a fost supus unei operații complicate într-un spital din Turcia, după ce s-a descoperit că designerul are o tumoare ascunsă în spatele apendicului.

„Când m-au văzut în ce hal eram… Eram pe moarte. Am făcut o operație extrem de periculoasă. Am fost printre primii oameni din lume care au făcut o astfel de operație tip hipec. Eu la trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii … mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă, în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv.

Citește și Bianca Drăgușanu, dezvăluiri intime. Abia acum a recunoscut totul: „Eram renumită din timpul şcolii!”

Norocul a fost că unul dintre medicii americani care mă operaseră stătea aproape, a venit repede. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, nasol de tot”, a declarat Cătălin Botezatu pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp.