Bianca Drăgușanu le dă peste nas răutăcioșilor. Ce spune vedeta despre apariția ei la ”Din Dragoste”. ”Eram doar o copilă, aveam 16 ani și 15 kg în plus”

Bianca Drăgușanu este astăzi este una dintre cele mai admirate femei din România, însă pentru a atinge acest statut a fost nevoită să treacă prin multe transformări de ordin estetic, transformări care i-au adus numeroase critici.

17 iul. 2021, 09:58
Bianca Drăgușanu le dă peste nas răutăcioșilor. Ce spune vedeta despre apariția ei la ”Din Dragoste”. ”Eram doar o copilă, aveam 16 ani și 15 kg în plus”

Bianca Drăgușanu a devenit dintre cele mai admirate femei din România, însă a fost nevoită să treacă prin multe transformări de ordin estetic pentru a obţine acest statut. Dar, nu-i așa, o vorbă veche din bătrâni spune că femeia suferă la frumusețe, iar focoasa blondină nu a făcut excepție de la regulă.

Bianca Drăgușanu s-a lăsat de multe ori pe mâinile medicului estetician, iar rezultatele le vedem și noi cu ochiul liber. Înainte de a descoperi, însă, bisturiul chirurgului, vedeta a fost aspru criticată pentru felul în care arăta. Deși avea doar 16 ani și era o copilă, răutăcioșii nu au băgat acest detaliu în seamă și au criticat-o de fiecare dată. De altfel, prima sa apariție la tv a fost taxată cu vârf și îndesat de toată lumea.

Citeşte şi: Cum l-a anunţat Bianca Drăguşanu pe Victor Slav că vor deveni părinţi, în condiţiile în care erau despărţiţi: „Reacţia lui a fost foarte haioasă”

Bianca Drăgușanu le dă peste nas răutăcioșilor. „Lumea mă judecă și mă analizează mult”

Așa cum spuneam, pe când avea doar 16 ani, Bianca Drăgușanu a participat la celebra emisiune Din Dragoste, acolo unde a mers pentru a-i declara iubirea partenerului ei de la acea vreme. După ce Bianca Drăgușanu a ajuns în lumina reflectoarelor, apariția ei de la acea vreme a fost taxată dur.

Acum, invitată fiind în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a ținut să-și spună părerea cu privire la reacțiile criticilor la adresa ei.

”Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om. Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu.

Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus.

Oamenii, culmea, judecă ăia care nu au realizat nimic în viața lor sau oricum sunt sub nivelul mării. Vorba lui Morodan. Ni se cam rupe de părerea lor. De vreo 10 ani mă cam doare la papuc. Până atunci eram foarte afectată de ce mi se întâmplă. Am slăbit 7 kg în două luni.”, a spus Bianca Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi: Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artistul la faţă