Cum l-a anunţat Bianca Drăguşanu pe Victor Slav că vor deveni părinţi, în condiţiile în care erau despărţiţi: „Reacţia lui a fost foarte haioasă”

Sofia va împlini în curând cinci ani şi este, aşa cum o descrie mama ei, "un vulcan de fetiţă". Este lumina ochilor Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, iar venirea ei pe lume a fost o supremă bucurie pentru amândoi, chiar dacă erau despărţiţi.

16 iul. 2021, 17:58
Cum l-a anunţat Bianca Drăguşanu pe Victor Slav că vor deveni părinţi, în condiţiile în care erau despărţiţi: „Reacţia lui a fost foarte haioasă”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a anunțat pe Victor Slav că este însărcinată. Ea și fostul soț erau despărțiți atunci când a aflat că urmează să devină mămică. Vedeta a mărturisit că, în momentul în care a fost sigură că este însărcinată, l-a anunţat pe Victor Slav că, indiferent de părerea lui, ea va păstra fetiţă. Sarcina nu avea mai mult de două săptămâni, dar Bianca simţea că poartă în pântece o fetiţă.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat că vor deveni părinţi după ce s-au despărţit

I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere ar avea el în acel moment, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună. I-am zis că nu mă interesează părerea lui şi că eu asta o să fac. Reacția lui a fost foarte haioasă: „Eşti gravidă? Au! Lesin!”. Nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Citeste si Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Ce spune despre Victor Slav, Adrian Cristea şi Cătălin Botezatu

Vedeta a mai spus că Sofia seamănă cu Victor din punct de vedere fizic, dar cu ea ca temperament.

Seamănă cu tatăl ei la înfăţişare şi la temperament cu mine. E un vulcan de fetiţă. Când i-am ales numele, m-am gândit că „Sofia” înseamnă înţelepciune. Dacă va fi suficient de înţeleaptă să facă alegeri corecte, cu siguranţă va reuşi şi ea în viaţă tot ceea ce-şi propune„, a mai spus Bianca în podcastul lui Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai imprevizibile cupluri din lumea mondenă românească, astfel că, în momentul în care au decis să se căsătorească, gurile rele au spus că mariajul lor nu va rezista. Din păcate, au avut dreptate: Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. După separare, cei doi au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Citeste si Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan: „Zici că e anorexică. Are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot şi părul ca o mătură”