Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artistul la faţă

Dorian Popa o ia pe urmele Biancăi Drăguşanu, în ceea ce priveşte intervenţiile estetice. Artistul nu suportă să vadă riduri pe ten, astfel că vizitele la medicul estetician sunt tot mai dese, pentru injectări cu botox, dar şi alte proceduri.

16 iul. 2021, 11:36
Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artistul la faţă
Artistul nu suportă să vadă riduri pe ten

Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu. Cântăreţul i-a făcut o vizită medicului estetician, care se ocupă de fosta prezentatoare TV, chiar la Cluj. Artistul a optat pentru mai multe injectări cu botox în zona ochilor, a pomeților și a frunții, care îl vor întineri cu câțiva ani.

Dorian Popa, pe urmele Biancăi Drăguşanu

Mandibula cântărețului va suferi și ea intervenții, va fi augumentată, pentru a-i oferi un aer cât mai masculin cântărețului.

Pentru fățuca mea merg până la Lună„, a scris Dorian într-o postare pe Instastory.

Acestea nu sunt primele intrervenții estetice ale solistului. În urmă cu câțiva ani, Dorian și-a făcut implant de păr în barbă, dar și unul în zona capilară.

Citeşte şi: Mama lui Dorian Popa, de urgenţă la spital: „Trimiteți toată energia bună pentru mămișor”

Dorian Popa câştigă o avere din Instagram şi YouTube

Dorian Popa

este unul dintre cei mai bine plătiți influenceri, cu 3 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe YouTube și 1 milion pe Facebook.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleț pe Instagram: 4.500-5.500 de euro.

Giveaway pe Instagram: 5000 – 10000 de euro.

Un instastory de 15 secunde: 1500 de euro.

Postare pe Facebook (promovare produs) – 1000 de euro.

Postare pe Tik Tok, 2.000 – 3.000 de euro.

Dorian Popa, umilit public de Oana Zăvoranu. „Are zile în care mângâie pereții!” VIDEO

Dorian Popa a acceptat la podcastul „Acasă la Cătălin Măruță” provocarea de a răspunde și aici întrebărilor la bustul gol. Artistul a făcut publică suma pe care o câștiga lunar pe pandemie din on-line.

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian Popa.