Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău: „Nu te împart cu altcineva”

Bianca Drăguşanu a transmis pe reţelele de socializare un mesaj pentru Gabi Bădălău. Vedeta s-a filmat pe locul din dreapta al unui bolid de lux. Îmbrăcată elegant, cu tocuri în picioare și cu o apariție impecabilă, blondina a cântat o melodie timp de câteva minute.

26 nov. 2021, 09:26
Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău: „Nu te împart cu altcineva”
Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău. Până acum nu a mai postat această piesă, astfel că a atras atenția tuturor cu versurile ei.

Citeşte şi: Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău

Cu zâmbetul pe buze și foarte euforică, Bianca cântă și totodată transmitea un mesaj de dragoste, afirmând că nu are de gând să-și împartă bărbatul cu nimeni altcineva.

Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!„, sunt versurile pe care Bianca Drăgușanu le-a fredonat preț de câteva minute bune.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță

Bianca Drăgușanu este într-un scandal monstru cu Cătălin Măruță, pe care îl acuză că i-a pus întrebări incomode în emisiune, deși aceasta stabilise dinainte ce subiecte să abordeze.

Fosta asistentă TV este extrem de furioasă pe Măruță deoarece atunci când a fost invitată în emisiunea pe care acesta o prezintă, i-a adresat vedetei întrebări tendențioase, menite să o pună într-o lumină nefavorabilă.

Mai mult, Bianca declară că stabilise cu producătoarea emisiunii ce fel de subiecte să abordeze în cadrul interviului, însă Măruță nu a ținut cont deloc de acest aspect. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai multe persoane au avertizat-o să nu se ducă în emisiunea lui Cătălin Măruță deoarece este o persoană extrem de înșelătoare.

Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.