Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”

Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai. A devenit într-un timp destul de scurt foarte iubită de public şi asta datorită emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Se regăseşte foarte mult în acest format, iar audienţele pe care le înregistrează îi dau o mare încredere în forţele proprii.

22 apr. 2022, 21:54
Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”
Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai

Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai. Multă lume a observat că prezentatoarea poartă numai culoarea negru la fiecare ediţie pe care o prezintă, iar acum vedeta a explicat şi motivul.

Citeşte şi: Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „E făcută și pentru asta!”

Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru„, a explicat Denise Rifai, la Kanal D.

Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai

Chiar dacă pe plan profesional are mare succes, pe plan personal trăieşte o mare neîmplinire. Prezentatoarea iubeşte foarte mult copiii şi regretă că nu se bucură acum de un copil. Însă, nu şi-a pierdut speranţa că într-o zi va deveni mamă.

Nu stiu daca voi deveni mamă vreodată. Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni… Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată. Cred că aș fi o mamă bună daca ar fi să am copii” a mai dezvăluit Denise Rifai.