Bianca Drăgușanu, pregătită să devină mămică a doua oară: „Sunt fericită să vă dau această veste”. Vedeta vrea o familie numeroasă alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună, după mai multe suișuri și coborâșuri, și își fac planuri mari pentru viitor.

21 nov. 2023, 18:20
Bianca Drăgușanu, pregătită să devină mămică a doua oară: „Sunt fericită să vă dau această veste”. Vedeta vrea o familie numeroasă alături de Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu vrea să-l facă tătic pe Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou un cuplu, după ce relația lor a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcări, iar acum își fac planuri mari pentru viitor. Vedeta spune că își dorește să devină mamă pentru a doua oară în viitorul apropiat, lucru pe care și-l dorește și afaceristul.

Citește și: Cum produce Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat. Gabi Bădălău nu face parte din această ecuație

Ambii au copii din căsniciile anterioare, dar asta nu-i oprește să viseze la o familie numeroasă, pentru că diva își dorește să se mândrească pe viitor cu șapte copii.

„Nu sunt gravidă, dacă asta vrei să mă întrebi. Noi (n.r. ea și medicul ginecolog) în această seară, cu domnul doctor ginecolog pentru că a trebuit să spun treaba asta, am vorbit despre viitorul nostru. Îndepărtat (n.r. viitorul în care va mai avea un copil)? Dar de ce nu apropiat? (…) Mie îmi plac foarte mult copiii și sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat da, îmi mai doresc copii. Ce o vrea Dumnezeu.

Nu au fost niciodată altfel decât bune (n.r. relațiile cu Gabi Bădălău). Mai mulți chiar (n.r. vrea mai mulți copii cu Gabi Bădălău). Eu îmi doresc 7. Ce e mai frumos decât să ai copii frumoși.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Citește și: Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”

Bianca Drăgușanu mai are o fetiță, pe Sofia, alături de Victor Slav, și chiar dacă ambii și-au refăcut viața după despărțire, sunt extrem de prezenți în viața micuței, care locuiește alături de mama sa. Vedeta este foarte mândră de fiica ei, despre care spune că îi seamănă din ce în ce mai mult.

„Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.