Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță: „Va fi un rol care mi se potrivește”. Ce spune despre cel de-al doilea copil

Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță. De când a devenit cunoscută, blondina a trecut prin mai multe joburi pe micul ecran cum ar fi asistentă TV, prezentatoare TV, invitată la diverse emisiuni, iar acum vrea să treacă la nivelul următor, acela de a apărea într-un film.

27 nov. 2023, 16:40
Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță: „Va fi un rol care mi se potrivește”. Ce spune despre cel de-al doilea copil
Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță

Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță. Una dintre cele mai urmărite vedete TV și-a exprimat opinia de a juca în filme sau în seriale, însă, în roluri care să i se potrivească. Nu excluse această idee, pentru că îi plac filmele românești, iar mai ales că ‘unele dintre ele au făcut istorie’.

Citește și: Cum produce Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat. Gabi Bădălău nu face parte din această ecuație

Bianca Drăgușanu vrea să fie actriță

Depinde de rolul pe care ar trebui să îl joc, dar de ce nu.Sunt foarte tari filmele românești și multe dintre ele au făcut istorie. Nu știu ce rol aș putea avea, om trăi și om vedea dacă se va întâmpla. Cu siguranță va fi un rol care mi se potrivește.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu are deja o fiică pe care o iubește nespus și care îi seamănă leit, însă nu exclude ideea de a mai avea unul… în viitorul apropiat.

Nu sunt gravidă, dacă asta vrei să mă întrebi. Noi în această seară, cu domnul doctor ginecolog pentru că a trebuit să spun treaba asta, am vorbit despre viitorul nostru. Îndepărtat (n.r. viitorul în care va mai avea un copil)? Dar de ce nu apropiat?(…) Mie îmi plac foarte mult copiii și sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat da, îmi mai doresc copii.

Ce o vrea Dumnezeu. Nu au fost niciodată altfel decât bune (n.r. relațiile cu iubitul ei). Mai mulți chiar (n.r. vrea mai mulți copii). Eu îmi doresc 7. Ce e mai frumos decât să ai copii frumoși.

Eu am vorbit cu domnul doctor în seara asta, să știi, și am vorbit toate posibilitățile cum poți să rămâi însărcinată pe cale naturală, într-adevăr, cu minim efort.(…) Eu trebuie să fiu atentă pentru că orice tratament se urmează minim trei luni și ca să ai rezultate ne vedem peste trei luni, în martie, să vedem dacă totul este vizibil sau este invizibil”, a
povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.