Bianca Drăguşanu, prima declaraţie după naştere. Vezi ce a spus la câteva ore după ce şi-a revenit

Bucurie mare în showbiz! Bianca Drăguşanu a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3 kilograme. Vedeta a fost însoţită la spital de mama ei, dar şi de iubitul Victor Slav care a stat lângă ea şi în sala de operaţie. În culmea fericirii, Bianca a avut şi un mesaj pentru prietenii ei virtuali.

27 sept. 2016, 05:32
Bianca Drăguşanu, prima declaraţie după naştere. Vezi ce a spus la câteva ore după ce şi-a revenit

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţii unei fetiţe.

„Nota 10, fetita este foarte bine, are 3.250, 50 cm, mama se simte foarte bine. Bianca nu a dormit deloc. Am fost in sala, am vazut tot, am stat ca sa-i ridic moralul, nu e o operatie complicata, dar destul de grea. Bianca chiar a plans si prima ei problema era daca are toate degeţelele, mânuţele, picioruşele la locul lor”, a spus proaspătul tătic.

Victor Slav a mărturisit că Bianca a avut emoţii mari şi a plâns de fericire.

La câteva ore după ce și-a revenit, Bianca a ținut să le arate tuturor cât este de fericită și împlinită.

„Azi 26-09-2016, am devenit mamă! Mulțumesc Doamne pentru minunea ce a venit în viața noastră! Sentimente frumoase, nemaitrăite și imposibil de descris! Bine ai venit Minunea noastră Sofia Nataly”, a scris Bianca pe contul său de Facebook.

Bianca Drăguşanu, prima DORINŢĂ după ce a născut. „Nu se poate decât peste două zile”

Proapăta mămică este foarte fericită şi a declarat plină de mulţumire că micuţa seamănă seit cu tatăl ei, ceea ce şi-a dorit încă din timpul sarcinii.

După ce a asistat la naşterea Sofiei şi a văzut-o în siguranţă pe Bianca, Victor a plecat de la spital cu câţiva prieteni. De acolo, au mers la un restaurant pentru a sărbători, însă cina a fost una destul de scurtă
pentru că a vrut se întoarcă la spital la Bianca şi la fiica lor.

Vezi si: Victor Slav a făcut anunţul după ce Bianca Drăguşanu a născut: Trebuie să ştim ce va scrie în certificat. PRIMA poză din maternitate