Victor Slav a făcut anunţul după ce Bianca Drăguşanu a născut: Trebuie să ştim ce va scrie în certificat. PRIMA poză din maternitate

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţii unei fetiţe, luni, şi toată lumea se întreabă pe ce nume va fi înregistrată micuţa, având în vedere că ei nu sunt căsătoriţi.

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 14:39

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis deja cu ce nume de familie va fi declarată fiica lor, care a venit pe lume luni. Fostul prezentator TV a spulberat misterul la scurt timp după ce şi-a luat pentru prima oară fetiţa în braţe.

„Este foarte bine. Are 3,250 kg, 50 cm, mama se simte bine, acum cred ca deja doarme. Am fost în sală, am văzut tot. Am stat să-i ridic moralul. E o operație nu foarte complicată, dar destul de grea. Eu nu am plâns, Bianca chiar a plâns. Prima ei problema era sa vada daca are toate degetelele, daca toate sunt la locul lor. Operatia a durat vreo 40 de minute cu totul. Numele rămâne Sofia și Natalia, dar ne mai gandim un pic. Mai avem 24 de ore și atunci trebuie să știu cum va fi în certificat. Va fi Slav Sofia sau Slav Natalia Sofia, vedem”, a declarat Victor Slav la Pro Tv.

Bianca Drăguşanu, prima DORINŢĂ după ce a născut. „Nu se poate decât peste două zile”

Victor Slav a postat pe Facebook o primă fotografie din maternitate, însoţită de un mesaj clar: „Azi 26 septembrie 2016 am asistat la nasterea fetitei mele Sofia.Un sentiment care nu poate fi exprimat in cuvinte. Dragii mei…daca nu aveti copii, nu mai stati pe ganduri!”