Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a fost criticată că nu stă lângă copil: Hai să clarificăm un lucru

La câteva zile după ce a născut, Bianca Drăguşanu a publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea la teresă. După apariţia imaginii, fanele vedetei au luat foc. Acestea i-au reproşat proaspetei mămici că nu stă alături de micuţa Natalia Sofia. La scurt timp, Bianca a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care le spune fanilor să nu mai creadă tot ce se scrie mărturisindu-le că acele imagini sunt mai vechi.

02 oct. 2016, 13:29

„Dragi prieteni, nu fac asta de-obicei, dar hai sa clarificam un lucru, pozele de după naștere postate,cu mine, nu sunt recente, de la cafea, in masina, singura poza actuala este ce-a de la ieșirea din Maternitate! Duminica plăcuta!…… nu mai credeți tot ce se scrie in presa! Si rog acele persoane care ma jignesc, si își fac scenarii in cap, sa nu mai imi urmărească nici o pagina!”, a scris Bianca pe pagina de Facebook.

Bianca Drăguşanu a devenit mămica unei fetiţe perfect sănătoase, pare care a născut-o în urmă cu nicio săptămână.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a schimbat numele copilului după o singură zi

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, externată din maternitate. Vezi ce poză a apărut cu ea la primele ore ale dimineţii

Vezi si: Gest incredibil făcut de Bianca Drăguşanu la ieşirea din maternitate. Ce pretenţii a avut diva

Victor Slav a dezvăluit că starea de sănătate a Biancăi Drăguşanu evoluează spre bine, însă aceasta a avut unele dureri şi încă nu-şi poate alăpta fetiţa.

„Din punctul meu de vedere, un om sănătos la cap îşi vede de drumul lui şi face ceea ce crede el că e bine. Nu poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri decât dacă eşti în interior. Şi sunt mai mulţi factori de care trebuie să ţii cont.

Medicii m-au avertizat că s-ar putea să leşin. Eram sigur că nu o să leşin. În 10-15 minute a fost Sofia scoasă. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea mă strângea de mână. Mă mai uitam la ea, mă uitam la ce se întâmplă acolo. Era speriată, dar mai mult era curioasă dacă a ieşit.

Ieri a încercat să alăpteze, azi a încercat. Are cantitatea necesară, căci mănâncă puţin, dar nu porneşte lactaţia. Dacă nu o să pornească, mâine o s-o treacă pe lapte praf. Asta va fi cea mai bună variantă. Am stat de vorbă cu doamna doctor şi mi-a explicat că sunt nişte formule de lapte foarte apropiate de laptele matern.

Bianca îmi tot spune că vrea să mănânce tot felul de nebunii, pe care nu are voie să le mănânce. S-a dat jos din pat, apoi a simţit durerile şi a fost nevoie să-i bage anestezie… bine, calmante. Problema e atunci când îi dispare efectul calmantelor”, a declarat Victor Slav la Antena 1.

Bianca Drăguşanu, prima declaraţie după naştere. Vezi ce a spus la câteva ore după ce şi-a revenit