Bianca Drăguşanu, primele declaraţii despre mărirea posteriorului. Blondina nu se opreşte aici: „Mă mai tunez, aşa îmi place mie”

Aspectul fizic este extrem de important pentru Bianca Drăguşanu, astfel că face multe drumuri la medicul estetician, să mai schimbe sau să adauge câte ceva la corpul ei.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 11:14
Bianca Drăguşanu, primele declaraţii despre mărirea posteriorului. Blondina nu se opreşte aici: „Mă mai tunez, aşa îmi place mie”

Cea mai nouă „achiziţie” a blondinei a fost făcută în urmă cu trei luni, când a bifat o operaţie estetică, mărindu-şi posteriorul.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători. Cu ce s-a ales fosta asistentă TV

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, dr. Doboș Călin, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine” a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Suma uriaşă cheltuită de Alex Bodi pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a făcut eforturi imense pentru a-i recâștiga încrederea fostei lui soții, Bianca Drăguşanu. Acuzat că a batut-o, dar şi că a înşelat-o, afaceristul a scos din buzunar zeci de mii de euro pentru a fi iertat.

Alex Bodi nu se uită la bani când vine vorba de Bianca Drăgușanu și încearcă din răsputeri să o recucerească pe fosta lui soție.

Bianca și Alex sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile.

A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri„, au declarat surse apropiate cuplului pentru Cancan.