Bianca Drăguşanu, primele explicaţii despre episodul violent în care ar fi fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut pentru prima oară la TV după presupusul episod violent, în care afaceristul ar fi bătut-o pe vedetă timp de cinci ore!

14 oct. 2020, 17:41
Bianca Drăguşanu, primele explicaţii despre episodul violent în care ar fi fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au vrut să ofere prea multe detalii, dar vedeta a spus că i-a interzis afaceristului să vorbească despre acest lucru.

„Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici înseamnă că suntem bine”, a spus Bianca Drăgușanu în emsiunea „La Măruţă”.

Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

„În loc să mă întrebi de unde am rochia asta, de unde vin la ora asta… alte lucruri…”, a mai spus Bianca Drăgușanu. Vedeta a explicat că este rochia realizată de ea la atelierul pe care îl deține în Capitală.

În timpul interviului, moderatorul emisiunii a mai încercat să afle câteva lucruri de la cuplu, însă fără succes. „Eu vreau să îți salvez onorarea! Bianca, de ce mă privești așa?”, a spus Cătălin Măruță.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, nou episod-bombă. Scene incredibile în bolidul lor de lux al afaceristului!

Deranjat de întrebări, dar afișând un zâmbet larg, Alex Bodi a adăugat: „De față cu lumea, ea este șeful. Suntem foarte bine. Nu am voie să comentez”.