Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, nou episod-bombă. Scene incredibile în bolidul lor de lux al afaceristului!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte din nou de un scandal în mașină, după episodul șocant de acum o săptămână, când vedeta a fost surprinsă cu vânătăi pe faţă şi pe corp.

12 oct. 2020, 20:01
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, nou episod-bombă. Scene incredibile în bolidul lor de lux al afaceristului!

Bianca Drăgușanua avut parte de un nou episod controversat alături de iubitul ei, în mașină. De această dată, cei doi au fost protagoniștii unui clip de pe TikTok, în care vedeta i-a spus lui Alex Bodi, în timp ce acesta se afla la volan, că vrea atenție. Supărată pe faptul că afaceristul a ignorat-o complet, blondina a început să-l tragă de tricou și chiar să țipe.

Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

Alex Bodi nu a părut deranjat de cele întâmplate, ci din contră. Cei doi s-au amuzat copios și nu s-au stresat prea mult că lumea ar putea să creadă altceva în privința lor.

Noi imagini cu Bianca Drăguşanu, la câteva ore după ce a fostă văzută desfigurată şi abia ţinându-se pe picioare

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au apărut la braț prin oraș, la doar o zi după ce vedeta a apărut cu faţa tumefiată, presa tabloidă dezvăluind că aceasta ar fi fost agresată de afacerist.