Bianca Drăguşanu, reacţie dură la adresa Dariei: „Îmi este milă de ea”

Bianca Drăguşanu a avut o reacţie dură la adresa Dariei Radionova, după ce moldoveanca a spus despre blondină că "a încercat intenționat să o doboare". Războiul dintre cele două este departe de a se încheia şi pare că niciuna dintre ele nu va ceda.

26 ian. 2021, 18:30
Bianca Drăguşanu, reacţie dură la adresa Dariei: „Îmi este milă de ea”
Bianca Drăguşanu a avut o reacţie dură la adresa Dariei Radionova

Bianca Drăguşanu, reacţie dură la adresa Dariei Radionova. „În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Bianca Drăguşanu, reacţie dură la adresa Dariei

 Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Fanatik.ro.

Bianca Drăguşanu, de urgenţă la Poliţia Capitalei

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă, miercuri seară, la sediul Secției 7 de Poliție din București. Vedeta ar fi primit un telefon de pe un număr anonim.

Citeşte şi: Tatăl lui Gabi Bădălău nu o vrea ca noră pe Bianca Drăguşanu. Ce i-au spus prietenii din politică

Se pare că un bărbat a venit cu ameninţări pentru frumoasa blondă şi i-a săus că va intra peste aceasta în casă și o va agresa atât pe ea, cât și pe fiica ei, potrivit informaţiilor Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a fost la secția de Poliție în toiul nopții. Blondina se teme pentru viața ei, fiind amenințată de trei bărbați în ultimele ore, aducându-i injurii și amen ințări grave.

Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă.

Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție.


loading...