Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu: „A încercat intenționat să mă doboare”

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi, a vorbit despre familia ei, dar şi despre Bianca Drăguşanu, fosta soţie a afaceristului. Şatena a povestit despre cererea în căsătorie, dar şi despre viaţa ei, de când ce a plecat din Moldova în Anglia, la vârsta de 15 ani.

25 ian. 2021, 18:50
Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu: „A încercat intenționat să mă doboare”
Daria Radionova, povestea vieţii sale

Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu: ”Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”.

Citeşte şi: Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările

Daria Radionova: „Părinții mei m-au trimis la internat”

Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani.

Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acopăr cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.

Acel Mercedes mi-a adus faima. Jurnaliști veneau din multe țări pentru a vedea mașina și pentru a mă intervieva. Am decis să folosesc această faimă într-un mod corect și profitabil. Mi-am creat propria linie de îmbrăcăminte.

Nimeni, în afară de părinții mei, nu m-a ajutat în această viață. Nu am nevoie de ajutor, dar aș dori să clarific acest lucru. Mulți oameni presupun lucruri diferite. Am realizat multe, iar părinții mei sunt mândri de mine”, a declarat actuala iubită a lui Alex Bodi pentru Cancan.ro.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost, poate, cel mai controversat cuplu din showbiz. Şi-au început povestea de iubire frumos, după au urmat foarte multe despărţiri şi împăcări, la un moment dat s-a scris şi despre bătăile pe care vedeta le primea de la omul de afaceri. Acum, cei doi sunt despărţiţi, nu mai formează un cuplu, Bodi s-a întors la amanta rusoaică, cu care şi era în momentul când a fost săltat de mascaţi.


loading...