Bianca Drăguşanu rupe tacerea şi vorbeşte în premieră despre căsnicia cu Victor Slav

După o lună în care s-a speculat că va divorţa de Victor Slav, Bianca Drăguşanu, a dezvăluit că nu are de gând să se despartă de soţul său, însă a recunoscut că se mai ceartă din când în când. În ceea ce priveşte sărbătorile de iarnă, roşcata a spus că ea şi soţul ei nu şi-au făcut încă planuri, dar cu siguranţă le vor petrece în familie.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 07:37
Bianca Drăguşanu rupe tacerea şi vorbeşte în premieră despre căsnicia cu Victor Slav

De o lună de zile, presa mondenă a speculat că divorţul dintre Bianca şi Victor este iminent. În tot acest timp, niciunul dintre cei doi soţi nu au comentat zvonul. Zilele trecute însă, Bianca a acceptat să vorbească din nou despre relaţia pe care o are cu soţul său. Ea a dezminţit faptul că ar urma un divorţ, însă a recunoscut că între ei există certuri.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

„Eu am fost foarte rar geloasă, iar atunci nu am arătat. Nici Victor nu arată că este gelos, însă eu îl cunosc, îl simt. Iar atunci când văd că simte acest lucru, mă bucur enorm, pentru că asta înseamnă că mă iubeşte. Nici vorbă de divorţ între noi doi. Ne mai certăm şi noi, ca toţi oamenii. Nu există căsnicie sau cuplu în care să nu existe certuri. Important e că ne împăcăm şi nu lăsăm micile discuţii să ne afecteze”, a declarat Bianca, potrivit cancan.ro.

Ca o confirmare a relaţiei, Bianca a arătat că poartă inelul de logodnă, chiar dacă uneori trebuie să renunţe la el. „Chiar ieri eram la o prezentare de modă unde eram accesorizată cu argintiu şi fiind din aur, nu se potriveau accesoriile din aur şi nu le-am purtat”, a spus Bianca.

Deşi nu au stabilit încă unde vor petrece sărbătorile de iarnă, Bianca dă asigurări că va fi alături de Victor.

„Nu ştiu ce vom face, deocamdată. Trebuie să stabilim acest lucru în funcţie de programul lui Victor. Nu gătesc, nu ştiu să fac mai nimic. Îmi face mama tot felul de bunătăţuri, ei îi face plăcere să gătească pentru fetele sale. Am să mănânc de toate, mai puţin porc”, a mai spus Bianca.

Cel mai probabil, Bianca şi Victor vor merge la părinţii Biancăi, pentru că este o tradiţie ca familia roşcatei să se reunească de Crăciun.

VEZI ŞI: Cât mai rezistă Victor Slav alături Bianca?! Vezi ce spune cel mai bun prieten al său