Bianca Drăgușanu s-a apucat de astrologie: „Am mers în Dubai de 50 de ori. Anul acesta suntem favorizați” VIDEO

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a vorbit de noua ei pasiune pentru astrologie, dar și despre experiențele sale în Dubai.

11 ian. 2022, 14:29
Bianca Drăgușanu s-a apucat de astrologie: „Am mers în Dubai de 50 de ori. Anul acesta suntem favorizați” VIDEO

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a dezvăluit că are o nouă pasiune și anume astrologia, pe care a început să o studieze foarte serios.

„Eu am început să studiez arta astrologiei și am o prietenă bună care mă îndrumă atunci când trec printr-o perioadă dificilă. Spre exemplu, a fost o perioadă când m-a sfătuit să nu fac cumpărături pentru că n-o să-mi placă și așa a fost, am făcut retur la tot ce am cumpărat. Pentru Pești va fi anul nostru de succes. Anul acesta suntem favorizați” a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, scandal uriaş în vacanța de la Roma. Ce a scos-o din minţi: „Am făcut circ!”

Bianca a declarat că a mers în Dubai de 50 de ori până la acest moment și că este destinația ei preferată de vacanță.

„Eu în Dubai merg de mai bine de 12-13 ani, când vreau să ma încarc locul în care ma refugiez este Dubaiul, pentru că este cu sclipici, cu opulență. Am fost de cam 50 de ori în Dubai. În medie merg de patru ori pe an, majoritatea călătoriilor au fost plătite de mine. Atunci când fug merg singură, pentru că am multe prietene și este foarte animat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca susține ca se cam plictisește, însă căuta să schimbe mereu câte ceva.

,,Când aleg un hotel, îl aleg în funcție de anumite criterii. Ce m-a dezamăgit pe mine la un hotel din Dubai, șezlongurile erau de acum opt ani, nu faci și tu o schimbare la ce bani se cere”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Poți de exemplu să închiriezi un apartament de trei camere, pentru 2.000 de euro pentru patru zile și dacă mergeți mai multe persoane, împărțiți banii. În Dubai sunt prețuri pentru orice buget.”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu, cea mai scumpă vedetă care a participat la Revelionul lui Dan Negru. Câţi bani a primit fosta soţie a lui Victor Slav

Hotelul perfect pentru Bianca Dragușanu trebuie să aibă sală de fitness, să fie de 5 stele, piscina interioară și exterior, șezlonguri noi, prosoape curate si albastre.

Bianca are sfaturi pretioase pentru oamenii care vor sa-si planifice o vacanta in Dubai: ,,Timpul de calitate este nepretuit!”.