Bianca Drăgușanu, scandal uriaş în vacanța de la Roma. Ce a scos-o din minţi: „Am făcut circ!”

Bianca Drăgușanu a fost plecată la Roma, acolo unde lucrurile nu au fost tocmai cum se așteapta. Fosta asistentă TV a provocat un scandal uriaș chiar în recepția hotelului unde era cazată.

11 ian. 2022, 11:27
Bianca Drăgușanu, scandal uriaş în vacanța de la Roma. Ce a scos-o din minţi: „Am făcut circ!”

Bianca Drăgușanu, scandal uriaş în vacanța de la Roma. Vedeta a decis recent să meargă într-o vacanță la Roma, alături de o bună prietenă, însă odată ajunsă la hotelul unde trebuie să se cazeze a provocat un scandal uriaş!

Bianca Drăgușanu, scandal uriaş în vacanța de la Roma

Bianca Drăguşanu a avut parte de o surpriză neplăcută când a intrat în hotel. Pozele pe care ea le-a văzut cu locația nu aveau vreo legătură cu realitatea, astfel că a cerut să-i fie schimbată imediat camera. „Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătruă cu patul, cu cearșaful… Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă. Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi”, a spus Bianca Drăgușanu, conform SpyNews.

Bianca Drăguşanu, dans lasciv la bară. Imagini incediare cu diva care se distrează în club, fără Bădălău. VIDEO

De obicei, Bianca Drăgușanu preferă să meargă la Dubai, oraş de care spune că e îndrăgostită. Mai mult, iubește să stea în mall și chiar dacă Dubai are unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, știe deja toate magazinele și cum să ajungă rapid la fiecare dintre ele!

Bianca Drăgușanu a rupt gura târgului la o petrecere privată, cu cea mai excentrică apariție de până acum. Diva e de nerecunoscut